Kristinaluna838 parašė:
O maskva visa rusija ? Žinai kaip gyvena žmonės toliau maskvos? Nereik skleisti pletkų užtenka pažiūrėti statistika vidutinį uždarbį rusijoje ir Lietuvoje . Mes už …
Aš kalbu apie visa Rusija net vien Maskvoj buvau. Ir kaip,kad pati ką tik pasakėt pažiūrėkit į žemėlapyje kokia RF didelė ten net minimalaus atlyginimo negalima nustatyti,nes suskirstytą į kraštus (kraj). O ar galima nustatyti žmogaus pragyvenimo lygį pagal minimalią gaunama algą? Jeigu ten gaudamas mažesnį atlgyginimą atmetus mokesčius,degalus ir maisto produktus jam daugiau lieka pinigų.
Na pvz aš sumoku čia už degalus ~1,5,o ten ~0,55 jaučiat skirtumą? O kai degalai bei elektra,dujos pigesnės tai ir maisto kainos pigesnės. Visas tas kapitalizmas realiai priklauso nuo gamtinių išteklių net močiūtės turgelyje susitaria dėl kainų vat ir visas kapitalizmas baigiasi.
Nessi parašė:
O kaip referendumą teisėta surengti per savaitę??? O kodėl į Latviją atėjo? Ten irgi rusakalbių ogo? (Beja daug jų visoj SSSrS teritorijoj gal todėl kad vyko priver…
Visus klausimus galiu lengvai atsakyti. Pasakysiu tik tiek,kad pagal tarptautinių galvų išsitikinimus,kurie net nėra renkami žmonių. Vieni gali apsiskelbti tautomis ir gauti pripažinimą,o kiti ne. Na pvz Osetija ir Abchazija kodėl jos negauna pripažinimo jeigu ten visiškai skirtingos šalys nuo Gruzijos su skirtinga kultūra ir istorija. O kodėl Latvija ir Baltarusija galėjo atsiskirti nuo Lietuvos nors neturi jokios savo praeities ir istorijos apart sovietų sąjunga. Aš manau,kad tai yra neteisėta ir viskas vyksta prieš žmonių valia. O dėl referendumo tai kas trugdė atvykti pasaulio organizacijoms ir peržiūrėti referendumo tikrumą? Niekas. Jie jo net neperžiūrėja pasakė jog ten jis yra pseudo.
O kodėl pas mus buvo ne pseudo stojant į ES,kai žmonės pasirašinėjo už skalbimo miltelius ir alu.
Kas dėl branduolinio ginklo blogai,kai nematom informacijos tos tikros. Zelenskis paprašė Bideno jog Ukrainoje panaudotų brandolinį ginklą šį įrašą galima rasti lengvai pagooglinus. Aš mačiau per Ukrainos televizija. O RF prezidento atsakas buvo toks jeigu "pasaulis be Rusijos bus nebepasaulis,mes irgi turim modernių ginklų ir juos panaudosime". O kaip žodžius iškirpo ir parodė mums kaip grąsinimą tai čia jau kita istorija. Kaip ir su ta Zaporožės elektrinę ją praktiškai užėmė pirmomis karo dienomis ir ką galvojat,kad į savo užimtą objektą jie šaudys?
Kas apie Lietuva jeigu mes dabar drąskomės dėl kitos šalies tai stenkimės neprisišaukti karo į Lietuva. Lietuvoje vyks didžiausios karinės pratybos. Baltarusija paskelbė visuotinę mobilizacija. Kaip manot ar nebus kokios provokacijos. Aš manau,kad bus.

Laikykites 🫂