Kristinaluna838 parašė:
Jus čia tyčia tokias nesąmones rašote ? Kažkokį tyrimą atliekate žiūrite kiek žmonių užkibs ant šitų nesąmonių ?
😁bet žiūriu visiems skaudus šis klausimas,o atsakyti į jį nesugeba.
Kristinaluna838 parašė:
Jus čia tyčia tokias nesąmones rašote ? Kažkokį tyrimą atliekate žiūrite kiek žmonių užkibs ant šitų nesąmonių ?
😁bet žiūriu visiems skaudus šis klausimas,o atsakyti į jį nesugeba.
Domikamo, as turiu 3 variantus:
1. Jums moka pinigus uz provokacijas - per Jusu pezalus sita tema ir yra gyva. Ir ne vien si tema.
2. Jus nesate tuo, kuo dedates, rasinejat nesamones ir linksminates skaitydama kitu reakcijas i savo pezalus, kitaip sakant, trollinat.
3. Jus kvaila per visa pilva.
Bet kokiu atveju, veikt tai tikrai neturit ka. As dar besilaukdama maciau, kad reiskiates visur, kur imanoma, labai daznai ir visada tokiu paciu kvailiukes stiliumi. Panasu, kad norit pakurstyt intrigas ir tiek. Tik koks tu intrigu tikslas, neaisku.
Tinaina parašė:
Domikamo, as turiu 3 variantus:
1. Jums moka pinigus uz provokacijas - per Jusu pezalus sita tema ir yra gyva. Ir …
As ir vis gyvenime naiviai tikedavau kad tai tik internetiniai apsimeteliai kurie kursto zmones kokiu nors tikslu. Bet kuo toliau gyvenu. O gyvenu kaime... suprantu kad realybej tokiu kvailu, visai tamsih zmoniu labai daug. Ir tikrai nestebintu jei ji realiai tiki savo pasakom. Beto ji pati labai daug sau priestarauja. Tad nelabai suprasi kokia jos tikroji nuomone
Jusia parašė:
As ir vis gyvenime naiviai tikedavau kad tai tik internetiniai apsimeteliai kurie kursto zmones kokiu nors tikslu. Bet kuo toliau gyvenu. O gyvenu kaime... suprantu…
As manau, kad ji savo tikrosios nuomones ir neturi, bele pakurstyt intrigas. Ji visame kame mina ant jautriu vietu - pandemija, skiepai, karas ir tt. Niekas jos net neklausia, o ji vis pradeda nauja tema, kad kazka pakurstytu pasigincyt.
Domikamo parašė:
Kažin ar tokiems žmonėms kažkas moka. Užvedžiau šią temą,nes daug narių yra užsienyje ir net nenutokia kas vyksta Lietuvoje. O prie ko tos narės aš su viena nare di…
Na taip, tie kur užsienyje gyvena tai nieko nežino, kas vyksta Lietuvoj... Kaip gi būtų galima sužinoti? Neįsivaizduoju nu. Niekaip... Tik iš Domikamo..
Domikamo parašė:
O kam rusams bereikalingas kapavietės rengti jeigu ten ir taip 8 metus savi savus žudė?
Man asmeniskai "dzin", kas ten 8 metus ka zude. Bet ka matom dabar kad RUSAI o ne UKRAINA isiverze i svetima sali, ja griauna, zudo, nesvarbu ka, senus, jaunus, vaikus. Apsaudo ligonines, vaiku darzelius. Tai cia man nepateisinama JOKIAIS BUDAIS, kad ir zude ten tuos 8 metus kazkas kazka, tai ok, jei rusai tokie geri, tai tegul ir kariauja tik TOSE zonose kuriose visus 8 metus vyko kazkokie konfliktai, o ne verziasi i VISA sali. Ir man nesvarbu kokie zmones UKRAINIECIAI, kad ir nusikalteliai didziausi, bet tai vistiek nera pretekstas rusams pulti VISA sali.
Domikamo parašė:
O kam rusams bereikalingas kapavietės rengti jeigu ten ir taip 8 metus savi savus žudė?
Nea, aš niekur nebuvau. Niekur. Gyvenu, žinai, anglijoj, čikenfaktoriuje, niekur daugiau niekada nebuvau. Ir neišgirdau per tv, nes tv neturiu. Ir skaityti nemoku, o kam ir reik man. Atvežė mane ir uždarė čikenfaktoriuj, aš net keliaut nemoku, tai žinai nu.. Ką ten..
Domikamo parašė:
Šiaurės Korėjoje tikrai ne kažin ar ten kažkas išvis yra buvęs,bet kituose šalyse ypač Rusijoje ir Ukrainoje tikrai taip ir ne kartą.
Niekas nėra buvęs Šiaurės Korėjoje
Ai, krč, nusibodo jau ironizuoti. Ten turistai lėktuvais skrenda autikais ir traukiniais važiuoja, ir jų atvyksta daugiau, nei į balbieriškį, iš kurio tu rašinėji. Įsivaizduok, kokia tamsybė pas tave
Domikamo parašė:
Apie šių dienų didvyrius kalbant. Obama protingas žmogus,bet kiek karų sukėlė tai kaip jį vadinti.
Palauk palauk, imu galvoti kad tavo suvokimu tai diktatorius lygu kažkoks karvedys?
Nestebini, vienok, jau senokai.
2 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai