Gintaregabija parašė:
Teisybe yra is mano puses kad perspejau nekelti i tem DOVANOJAMU daigtu, parduodama daigta. Tai kur tavo teisybe ? Akis draskyt kad tik draskyt ?
nesiteisink
cia isvis pradet su tokiom diskutuot, tai galo nebus..
Gintaregabija parašė:
Teisybe yra is mano puses kad perspejau nekelti i tem DOVANOJAMU daigtu, parduodama daigta. Tai kur tavo teisybe ? Akis draskyt kad tik draskyt ?
nesiteisink
cia isvis pradet su tokiom diskutuot, tai galo nebus..
Gintaregabija parašė:
dieve mano del kapeikeliu sitaip uzsipulti kita moteri, juk simboline kaina, td istrins ir be puldinejimu, ar papildomu ispejimu
Indriukas033 parašė:
nesiteisinkcia isvis pradet su tokiom diskutuot, tai galo nebus..
Butent
MorenaPasion parašė:
dieve mano del kapeikeliu sitaip uzsipulti kita moteri, juk simboline kaina, td istrins ir be puldinejimu, ar papildomu ispejimu![]()
Skelbimu skiltis tam yra n-taji karta sakau
Indriukas033 parašė:
kur ta tavo teisybe? ka tu cia sneki..,kad zmogus pasake,jog tokios taisykles, tai kam cia kokios dar teisybes ieskot? eina i profili, temas ziuri kuo uzsiema zmogu…
palauk, o jai grazu visaip kitas moteris vadinti ir kvailinti?cia yra teisinga taip? Tuomet puiku, bukit jus teisingos ir visokios dar
MorenaPasion parašė:
dieve mano del kapeikeliu sitaip uzsipulti kita moteri, juk simboline kaina, td istrins ir be puldinejimu, ar papildomu ispejimu![]()
Bet jei kiekviena rasytume ne pagal temą kur tik norim ar butu įdomu skaityti? Nežinau kaip jums mane tokios pardavėjos, balsuoti prasancios užknisa juodai
MorenaPasion parašė:
palauk, o jai grazu visaip kitas moteris vadinti ir kvailinti?cia yra teisinga taip? Tuomet puiku, bukit jus teisingos ir visokios dar![]()
nepergyvenk skaiciau, zinau nuo ko prasidejo. GEROS DIENOS ir negaisk laiko, nes cia ziuriu trukt uz vadziu vel is pradziu..
MorenaPasion parašė:
palauk, o jai grazu visaip kitas moteris vadinti ir kvailinti?cia yra teisinga taip? Tuomet puiku, bukit jus teisingos ir visokios dar![]()
Per kuria vieta as kanors kvailinau, pagal tave ?
Lūšiukė parašė:
Bet jei kiekviena rasytume ne pagal temą kur tik norim ar butu įdomu skaityti? Nežinau kaip jums mane tokios pardavėjos, balsuoti prasancios užknisa juodai :oops:…
nu bet juk visur bekalbedama nukrypsti nuo temos, tai yra normalu, ar ne? Juk moteris yra moteris
kalbi apie sukneles, bet pereini prie aukstakulniu... Normalu..
12 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai