emma parašė:
Nu žinokit man net keista darosi... Toks jausmas, kad tas prakaitas (jei yra), tai kūdikį nužudysčia jau tooookia baisybė, kad nieko kito ir neperskait…
Aš irgi panašiai jaučiuosi skaitydama
Tik pamanyk, prakaitas!
emma parašė:
Nu žinokit man net keista darosi... Toks jausmas, kad tas prakaitas (jei yra), tai kūdikį nužudysčia jau tooookia baisybė, kad nieko kito ir neperskait…
Aš irgi panašiai jaučiuosi skaitydama
Tik pamanyk, prakaitas!
emma parašė:
Čia kiekvienam savo, kaip ir skonis. Aš studentų laikais baliukuose padalyvaudavau, tai grįžtu, kas kad po vonią griuvinėju, bet prausiuos, nes jaučiu didelį diskomfortą eiti miegoti nesiprausus - pažymėsiu, tais laikas viena gyvenau
Nueiti miegoti su makiažu, man tas pats kaip su mėšlo krūva ant veido. Bet čia mano ASMENINIS diskomfortas, logiškai tai žinau, kad nieko čia blogo, bet negaliu ir viskas. Ir daug metų nieko negaliu su savim padaryti, o vaikystėje, tai nevaleika buvau - mama kariavo su manim, kad nueičiau nusipraust.
Marsiete parašė:
Čia kiekvienam savo, kaip ir skonis. Aš studentų laikais baliukuose padalyvaudavau, tai grįžtu, kas kad po vonią griuvinėju, bet prausiuos, nes jaučiu didelį diskom…
Man lygiai taip pat, o ir miegoti su makiažu tikrai blogai.
Tai kad jus pacios kuriates problemas
As tik parasiau, kad Morenos pasisakyme yra teisybes, nes suauges zmogus miegodamas prakaituoja, daugiau ar maziau. Ar tai gerai, ar blogai, kenkia nekenkia - tai jau kiekvieno reikalas. Vieniems tai nepriimtina ir tai issake, kitiems viskas tvarkoje. Jus pacios pasijauciate puolamos ir pradedate gintis savo "nesamonemis" ir "vejais".
aszuikis parašė:
nes jus net nenorit matyti racijos tame - vienareiksmiskai nukertat, kad tai nesamone.
Nes tai ir yra nesąmonė
nemigdyti vaiko su savim nėra blogai. Jei neišsimiega mama, tai kam naktis aukoti? Ir taip ilsėtis maža laiko. Bet argumentuot tą antisanitarinėm sąlygom tikrai protingai ir logiškai neskamba. Bet tai čia Morena. Iš jos dar ne tiek galima sulaukt.
Tik pamanyk,kodel mano vaikas negali miegoti visa naktele lovelej laisvai? Jo mama niekur nedingus,visad salia jo. Isvis kas per debiliskias palyginimas uzdejo vaika ant prakaituotos mamos,jus durneles ar tokiom apsimetat tik? Kalba eina apie istisas naktis ir kokybiska bei gera vaiko miegeli,apie jo laisva miegeli. Jau minejau,kodel as net negaleciau su vaiku miegoti,gerai kai savo paguldot ir jie nejuda,mano ne toks... tai manau nera ka diskutuoti. Man gerai taip nes as turiu vienokia nuomone,jum gerai kitaip nes jus kitaip darot,kame problema? Eiline diskusija su eilinem tom paciom "as viska zinau nes as geriausia" diskusija,kai kita nuomone yra sudas,neadekvati ir visokia kitokia,bet va mamuliu kurios maitina tai nuomone tiksliai teisinga. Ir neisizeidus as,nenusisnekekit. Jau kiek izeide daugiau neizeisit
Mary.S parašė:
Nes tai ir yra nesąmonėnemigdyti vaiko su savim nėra blogai. Jei neišsimiega mama, tai kam naktis aukoti? Ir taip ilsėtis maža laiko. Bet argumentuot tą antisan…
Bet tu Mary S. Va be tavo liezuvio nieks niekur. Issimiegu as su savo vaiku,bet aiskinu tau,TAU asmeniskai ir konkreciai,uzsidek akinius,kad nereiktu dar karta kartot ir skaityk dbr,mano vaikas sukinejasi,vartosi,ir yra per mazas suprasti,kad prie krasto jis vis dar per maziukas miegoti ir gali iskristi,o antras dalykas tas prakaitavimas ne del purvinumo ar smirdejimo,o del pacio vaiko. As manau,kad jam tikrai nebutu labai gaivus ir sviezias oras miegoti tarp mamos ir tecio....tai as manau ir mano nuomone tokia. Ir gana cia viena karta is kitu moteru durneles daryti gerai?
Morenka parašė:
Tik pamanyk,kodel mano vaikas negali miegoti visa naktele lovelej laisvai? Jo mama niekur nedingus,visad salia jo. Isvis kas per debiliskias palyginimas uzdejo vaik…
Niekas ir neįžeidinėjo. Nesusireikšmink
ne apie tavo pasirinkimą buvo kalbėta, o apie argumentus. Nusileisk ant žemės truputį
visad nelaimėlę nuskriaustą vaidini. Net jei tavęs ir neliečia
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai