Juditel3 parašė:
Oj pamenu, karta jau gale nestumo dingo man vaikas pilvekur spaudziu visur minksta, nu ner vaiko, net vyras issijuoke is manes kai sunerimau kad vaikas prapuole…
nu jooo cia geras man kai taip buna dopplerio ieskau
Juditel3 parašė:
Oj pamenu, karta jau gale nestumo dingo man vaikas pilvekur spaudziu visur minksta, nu ner vaiko, net vyras issijuoke is manes kai sunerimau kad vaikas prapuole…
Rafinuota_bohema parašė:
Mano sunus miega, bet prabudineja... Tai atsigert, tai paglostytas nori but... Daznai db buna, verkti pradeda per miegelius, as ant ranku tik paimu, paglistau ir ve…
Geriau miegotu nuo 3 iki 3
kaip as.
Dievas parašė:
Geriau miegotu nuo 3 iki 3kaip as.
Na cia sunkus variantas, manau
Rafinuota_bohema parašė:
Mano sunus miega, bet prabudineja... Tai atsigert, tai paglostytas nori but... Daznai db buna, verkti pradeda per miegelius, as ant ranku tik paimu, paglistau ir ve…
Zinau,kad ne visi
na,mums pasiseke
as juokauju,kad cia kaip fizikoj
is dvieju minusu isejo pliusas
evagel parašė:
Zinau,kad ne visina,mums pasiseke
as juokauju,kad cia kaip fizikoj
is dvieju minusu isejo pliusas
![]()
Saunu, kad puikiai miega
linkiu, kad ir antras vaikutis su miegeliu draugautu
Dievas parašė:
Man pries pat gimdyma tonus raso ir staiga nustoja girdetis viskas. Ta sesute prisoka kazkas negerai, tai migt migt pilva, vaiko ner
net nepajutau nei as, kaip paspruko, visai kitoj pilvo pusej radom
evagel parašė:
Hm... Keista,kai zmones gedinasi kitu gyvenimo. O pasielge kaip pasielge. Gal ji nevertino jusu kaip drauges ir tiek. Nors ir pati rasete,kad kai lauketes,tai bendr…
Na mane draske abejones ir bandziau ja atvesti i doros kelia kaip paklidusi avineli. Viena diena sakiau nebebendrausiu, kita jaudinausi del jos. Tiesiog galiausiai kai suzinojau, kad ir man kenkia atsekiau galus, kad jau yra kazka negraziai dariusi ir esanti dviveide arba kazko pavydejo tam tikrais gyvenimo laikotarpiais...
Anulka parašė:
Na mane draske abejones ir bandziau ja atvesti i doros kelia kaip paklidusi avineli. Viena diena sakiau nebebendrausiu, kita jaudinausi del jos. Tiesiog galiausiai …
Gal butent tas bandymas "atvest idoroa kelia" ir sudauze ta draugyste... Juk niekam nepatinka kai jiems aiskina kaip gyvent
o draugystes esme labai paprasta: arba primi zmogu koks jis yra,arba tiesiog nebendrauji
Rafinuota_bohema parašė:
Saunu, kad puikiai miegalinkiu, kad ir antras vaikutis su miegeliu draugautu
![]()
Bus matyti
bet nemanau,kad ir antras bus toks stebuklingas miegalius
11 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai