Mary.S parašė:
Mano vardas išvis MarijaTai ir aš tikiu tada, taip?
Ar dabar apkaltinsit nuodėme ir apšauksit nusidėjėle?
![]()
Taip
Mary.S parašė:
Mano vardas išvis MarijaTai ir aš tikiu tada, taip?
Ar dabar apkaltinsit nuodėme ir apšauksit nusidėjėle?
![]()
Taip
Dievas parašė:
Pasirasysiu Uzpakalis tai tikesiu i uzpakali tada ? Durnai mastai.... Mano vardas provokacijavisgi nesuvokia dar zmones.
Noreciau, kad pasirasytum Uzpakalis ;)
belladonna parašė:
"Nespjauk i sulini, nes gali tekt paciam is jo gerti". Moralę ir savigarbą - ar jos dar turit, nes PAGARBA neegzistuoja, net sventoveje. Po to ir auga vaikai, kurie…
Uoj lendat ne ten kur reikia rado prie ko prikibti jus auklekit pagal biblija savo vaikus bile jie laimingi bus, o mary zino ka kalba.....
Su argumentais zmogus o cia.jus isikisat vis kazka suveliat... Bile kad pasiputot jauciu menulis kazkoks ypatingas siandien
belladonna parašė:
Noreciau, kad pasirasytum Uzpakalis ;)
Norek
Dievas parašė:
Gudrus nematyt kas jiem sakoma ir negirdet ir galvot kad visame kame yra teisusdievas apsaugo baudzia ir atleidzia
![]()
Mary.S parašė:
Aš tik dėl šitos priežasties ją ir studijavauTam, kad visada turėčiau pilną kišenę argumentų ir galėčiau diskredituoti religiją bei tikėjimą
Tik dėl sportini…
Dikredituoti reikia kaip asmenybę pačią, nes nežinai nei kas yra savigarba, nei kas yra pagarba.
Juditel3 parašė:
https://www.youtube.com/watch?v=fsPAtLQV2ik senas filmukas, bet paziurekit![]()
![]()
geras cia !!!!
belladonna parašė:
Dikredituoti reikia kaip asmenybę pačią, nes nežinai nei kas yra savigarba, nei kas yra pagarba.
Diskredituoti tave nes kisi vaikus ir kisiesi i svetima gyvenima be pagrindo
Dievas parašė:
Uoj lendat ne ten kur reikia rado prie ko prikibti jus auklekit pagal biblija savo vaikus bile jie laimingi bus, o mary zino ka kalba.....
Nu kad lyg ne pilnatis
Dievas parašė:
geras cia !!!!
Vaikai daro ir elgiasi taip, kaip elgiasi jų tėvai. Paaugs ir bus tokie patys. Reikiajuos mokyti pagarbos ne tik sau, bet ir kitiems, o lazda visada turi du galus. nereikia "diskredituoti" kazko, nes viskas atsisuka priesais. Sekmes ir ramybes
jaciutedovile60 parašė:
Nu kad lyg ne pilnatis![]()
Kiek zinau tai turi itakos ne tik pilnatis....
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai