Dievas parašė:
Siela cia rami pas mane nepeegyvenkit![]()
o tu pati suvoki?
apie kokias sielas sneki jei netiki i dieva? juk tiki tai kas yra istikruju, gyvas ir cia esanis kunas, o ne ka kazkas sugalvojo
Dievas parašė:
Siela cia rami pas mane nepeegyvenkit![]()
o tu pati suvoki?
apie kokias sielas sneki jei netiki i dieva? juk tiki tai kas yra istikruju, gyvas ir cia esanis kunas, o ne ka kazkas sugalvojo
belladonna parašė:
Tokių dalykų - kaip Meilė, sąžinė, dorovė irgi nepačiuopsi, nepasversi, neišmatuosi, tai jie yra ar nėra? Juk iš tiesų nėra pagal Jus? Anot "reikia loginio mąstymo…
Siela sveria 5 g
Meile gali sverti ir i pliusa ir i minusa.... Meile yra chemija.... O ne Dievas.
pagarba bei tikejimas smegenyse... Neuronuose o ne Jausmuose kuriuos Itakoja neuronai
bum-bum parašė:
o tu pati suvoki?apie kokias sielas sneki jei netiki i dieva? juk tiki tai kas yra istikruju, gyvas ir cia esanis kunas, o ne ka kazkas sugalvojo
Skaityk is naujo komentara ir issiversk zodi kas yra visata proto bokste... Nes ziuriu sunkokai su suvokimu paciai gal suprasi i ka as tikiu.... Prisikabinti reikia irgi moketi todel jei nori kabintis suprask iki galo ka as parasiau.
jaciutedovile60 parašė:
Tai gerai lai padaro. Yra salys kurios taip moka, bet joms nei kristijant vaika nei tuokiantis kunigams nereikia nieko duoto.. Ne taip kaip pas mus... retas kuris n…
Išvis tikintys turėtų džiaugtis, kad moderniais laikais gyvename. Pirmais amžiais moteris išvis buvo žemiau skuduro. Laukdavo kampe, kol vyras pavalgys ir tik tada valgydavo pačios, be jokių jausmų būdavo "pamylimos" tik giminei pratęsti, vyras niekada neklausdavo žmonos nieko be rimto reikalo, nesikalbėdavo, jei kažko paklausdavo, tai turėdavo pats pagalvoti, ar ji tiesą sako, ar meluoja, o sudvejojus įduodavo žmoną seniūnams, o antrą kartą klausti būdavo negarbinga. Ir taip gyvenimo tie, kurie tikėjo Kelio mokymu. Taip kad mažiau pasakų apie gerumą, nes panašu, kad žmonės tapo geresniai tikrai ne religijos pagalba.
Mary.S parašė:
Va va. Šitą irgi pamiršau paminėt. Čia išvis nesąmonė. Jei tiki ir esi praktikuojantis krikščionis, tai ir bažnyčioj tuokis, ir vaiką krikštyk. Bet kai tie, kurie b…
cia pas mus aplink mociutes irgi klausineja, kada krikstysim, bet kazkaip dar eina nutylet. Emiau skaitinetis, kas tas krikstas ir kam jis reikalingas. Ideja grazi viskas tvarkoj, bet jis lygiai taip ir ipareigoja, kad mes tevai turetume vesti vaika Dievo keliu, ji supazindinti su baznycia ir mokyti viso to. mes to kaip zinia , nesiruosiam daryti. Mano vyras is vis netikintis yra. Man tokie dalykai turi tureti prasme, turi reikst kazka ir jeigu as (nebuvus baznycioj daug metu) ir mano vyras (visai netiikintis ir nezino, kokio tikejimo yra pagal "pareiga") zenytumemes baznycioj tai cia manau didesne nuodeme pries Dieva nei visai nesizenyt . Tas pats ir su krikstu.
Kuo vyresne tamtu, kuo daugiau galvoju apie religijas ir t.t. tai tuo labiau man karma atrodo tikresne nei amzinas degimas pragare. aj beto tikiu reinkarnacija ;)
Dievas parašė:
Skaityk is naujo komentara ir issiversk zodi kas yra visata proto bokste... Nes ziuriu sunkokai su suvokimu paciai gal suprasi i ka as tikiu.... Prisikabinti reikia…
as viska puikiai perskaiciau, ar tu proto bokste nelabai orientuojiesi zodziuose. juk sakau i DIEVA netiki.
belladonna parašė:
Tokių dalykų - kaip Meilė, sąžinė, dorovė irgi nepačiuopsi, nepasversi, neišmatuosi, tai jie yra ar nėra? Juk iš tiesų nėra pagal Jus? Anot "reikia loginio mąstymo…
Nu jo. Morales nepasversi.meiles savo artimui irgi ne... gi jei negali paciupinet, tiesiog neegzistuoja
Behe,karma, reinkarnacija irgi religijosdalis
Mary.S parašė:
Žinot, kas yra šventvagystė? Seno tikėjimo šventę paversti savojo tikėjimo švente ir kitiems akis draskyti, kad kažkas negerbia jų įsitikinimų. Būtent tą jūs ir dar…
Ar tikėjimas lyginamas su religija? Tai kokia "savojo tikėjimo" reiksme? Juk ją švenčia ne vienodu laiku tiek bažnyčioj, tiek cerkvėj. Šv. Kalėdos yra tikinčiųjų šventė. niekas nerašė "savojo", "nesavojo". Jei jau niekuo netikit, apsispreskit, ką svenciat ir kada svenciat. Ilgiausios atostogos? Tai kad ne ilgiausios..
Daiva1978 parašė:
gal daktaro numeri duot kuris liepe testa darytis? ir ligonines israsa atsius kur gulejau kas tirta ir pan? gal tada susimastytumete kad negrazu taip pulti.
Daiva, nekreipk demesio, stiprybes
belladonna parašė:
Čia ne mano žodžiai, kad netikiu tuo, ko negaliu pačiupinėt
Aš netikiu tuo, ko nėra. Tik dėl ateivių neturiu nuomonės
Bet visa kita, kas sudaro religiją, yra absoliutus žaidimas. Biblija perrašyta virš 70 kartų, dalis informacijos išvis išbraukta iš istorijos, prigalvota begalė taisyklių, kurių jokia logika nepagrįsi. Tikėt galima bet kuo. Medžiu galima tikėt, bet iš bet kokio daikto religijos nedarom ir pasakų nekuriam
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai