belladonna parašė:
Oj kūrėjas Jūsų sukūrė neuronus, madam Mary
Neuronai issivyste
... Tu nezinai ka Turejo bakterija.....
tai yra evoliucijos pasekme neuronu turejimas o ne kazkokios Pasakos.
belladonna parašė:
Neuronai issivyste
... Tu nezinai ka Turejo bakterija.....
tai yra evoliucijos pasekme neuronu turejimas o ne kazkokios Pasakos.
Dievas parašė:
Jo man irgi buvo uzkliuve...
apsispręskit, religiją ar Kūrėją. Ar Mary irgi į Kūrėją tiki? Jūsų pačių požiūriai nesutampa, bet imat tiesiog "puolimo" taktiką prieš visus tikinčiuosius
belladonna parašė:
Žiūrėkit kad dar netektų pas mane ateiti, prieš spjaudydamasi apie susitrenkimą, tamstele. Į bažnyčia niekas nepriverčia, bet jei jau atistojat tai to ir pakanka. A…
Nesu tiek įžūli, kad sėdėčiau, kai visi stovi. Man bobučių agresija visai nereikalinga. Ir pati kumštelčiau besėdinčius, nes tai tikrai nepagarbu, jei visi bažnyčioje stovi. Bet nesižegnot, nesimelst, neit išpažinties ir nepriimt komunijos aš turiu teisę, nes netikiu dievu.
emma parašė:
Man labai keistas noras "įrodymų"gi tikėjimas ir yra grindžiamas tuom, kad tiki be jokio apčiuopiamo įrodymo! O šlykščiausia yra tikinčiųjų menkinimas, kažkoks…
Tai kad nelabųjų apsireiškimų tikrai būta. Ir labai nemažai. Va ko nesuprantu, tai stigmatikų
Labai keista, kai delnuose atsiveria žaizdos, nors žiūrint iš fizikos pusės, tai Jėzaus ir visų nusikaltėlių anuomet niekas net ir nebūtų galėję kalti prie kryžiaus tiesiai per delnus, nes tiesiog neišlaikytų žmogaus svorio. Tiesiog išsinertų įstrižai tarp 4 ir 5 arba 3 ir 4 pirštų kaulų. Turėjo kalti ties riešais. Nes net ir keletą valandų tik kabant, kol uždusdavo, nukryžiuotieji neišsilaikytų. Va kur tikra mistika
belladonna parašė:
Aš jokiais kūrėjais netikiu. Manieji neuronai išsivystė lygiai taip pat, kaip ir visų kitų gyvų organizmų šioje žemėje
belladonna parašė:
apsispręskit, religiją ar Kūrėją. Ar Mary irgi į Kūrėją tiki? Jūsų pačių požiūriai nesutampa, bet imat tiesiog "puolimo" taktiką prieš visus tikinčiuosius…
Aš jokiais kūrėjais netikiu
Man joks pirštais spragsintis ir viską kuriantis išvis neegzistuoja, taip kad man šito nekabinkit
belladonna parašė:
apsispręskit, religiją ar Kūrėją. Ar Mary irgi į Kūrėją tiki? Jūsų pačių požiūriai nesutampa, bet imat tiesiog "puolimo" taktiką prieš visus tikinčiuosius…
uoj blyn.... Su smegenu trukumu jus konkreciai pykit nepikus, dar syki kalbu mes ne apie tikejima apie religija....
Mary.S parašė:
Nesu tiek įžūli, kad sėdėčiau, kai visi stovi. Man bobučių agresija visai nereikalinga. Ir pati kumštelčiau besėdinčius, nes tai tikrai nepagarbu, jei visi bažnyčio…
Pvz Padre Pijus. Stigmas turejo Netikras o baisiai gerbia ji tiki i ji....
Ir siaip zmones Mes neNeigiam butybiu....
Bet dievas toli nuo jusu religijos....
O tie nelabieji yra tam tikros dimensijos gVentojai... Kaip ir mes.
Dievas parašė:
Zooodziu buvo gyvunija buvo zeme..
. Bet staiga atsirado zmones is smelio kauburio.....![]()
Man žinai, kas patiko? Teorija apie tai, kad moteris sukurta iš vyro šonkaulio, nors vyrai vis dar turi 12 porų. Kaip ir moterys
tiesiog šiaip, pamąstymui
belladonna parašė:
Žiūrėkit kad dar netektų pas mane ateiti, prieš spjaudydamasi apie susitrenkimą, tamstele. Į bažnyčia niekas nepriverčia, bet jei jau atistojat tai to ir pakanka. A…
Tiems kunigams yra tas pats ar atsistoji,ar sedi
man asmeniskai tas pats zmogus ar kunigas,ar gydytojas,ar pardavejas,ar pan. As visus zmones gerbiu
Jei kalbant apie egzistenicija To kurejo... Kazkas yra kas pradejo viska.... Tai tas dievas nebutinai ciuvas ant debesies kaio cia kas pasake.... O paprasta molekule galejo but elektronas....
Labiau tiketina kad mus sukure Ateiviai mastancioa butybes ir visiskai realios.....
Arba nemastancios.... Pilna planetu pilna meteoru.... Su bakterijom nezemiskom..... As neneigiu to ko niekada nemaciau Bet negarbinu nei ateiviu nei dievu kazkokiu ypatingai Su knygom kazkokiom....
Pati visata yra tokia didele kurioi tiek daug fizikos..
. Kad Dauguma dalyku ka priskiriat dievui yra paprasta fizika.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai