eglutespyglius parašė:
Gal žinote ar G. Valkerienė dirba dar kur nors be Affidėjos?
Pirmoji viltis. Bet reikia būti ten prisiregistravus.
eglutespyglius parašė:
Gal žinote ar G. Valkerienė dirba dar kur nors be Affidėjos?
Eiva2 parašė:
Geras, nežinojau, kad dirba ir pirmojoje viltyje. Tai ten registruotoms ir šeimos gyd siuntimo gal nereikia?
Leukotėja parašė:
Geras, nežinojau, kad dirba ir pirmojoje viltyje. Tai ten registruotoms ir šeimos gyd siuntimo gal nereikia?
Nereikia šeimos siuntimo
Leukotėja parašė:
Berods ketvirtadieniais dirba
TheVi parašė:
Laba visoms,
Sveiki, ten pas ką papulsi tą dieną, pas tą ir gimdysi. Aš pvz. pirmagimį 2022 metais gimdžiau pas akušerę ir kadangi buvo pastatytas epidūras, gimdymą prižiūrėjo budintis gydytojas, kurio net pavardės neatsimenu. Pernai rugpjūtį gimdžiau dukrą, gimdymą prižiūrėjo taip pat akušerė ir gyd. Jonas Anužis. Jis kiek grubokai bendraujantis, savito humoro jausmo, bet savo darbą išmano puikiai. Ir dukrytė gimė per 6 su puse val. nuo vandenų nuleidimo, nat. takais, be epidūro (gydytojas tą dieną nedavė nei vienai jo). Skausmai buvo nežmoniški, bet esu dėkinga, kad negavau epidūro, nes atsigavimas 100 kartų sklandesnis buvo. O šiaip puikūs gydytojai Balčiūnienė V., Balčiūnienė J., Domarkas, Stasiūnaitė, Peršina (su visais susidūriau pati).
Spalvotuke parašė:
Sveiki, ten pas ką papulsi tą dieną, pas tą ir gimdysi. Aš pvz. pirmagimį 2022 metais gimdžiau pas akušerę ir kadangi buvo pastatytas epidūras, gimdymą prižiūrėjo b…
Ačiū labai❤️
Beata.B parašė:
O pas ką lanketės moters ir vaiko klinikoje nėštumo priežiūrai? Gal irgi turite ką parekomenduoti? Ar čia tie patys ir prižiūri, ir gimdymuose dalyvauja?
Mačiau dalinosi apie Balčiūnienes viena jaunesnė, kita vyresnė. Bandysiu pakliūti pas jaunesnę kelioms apžiūroms.😊
5 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai