Quatra parašė:
Jungiuosi prie kartu stumdanciu vežimų, man terminas rugpjūčio viduri 😅 aš vis dar vėmimo stadijoje 😅
Ojeeeje, linkiu kad greičiau palengvėtų❤️
Quatra parašė:
Jungiuosi prie kartu stumdanciu vežimų, man terminas rugpjūčio viduri 😅 aš vis dar vėmimo stadijoje 😅
Ojeeeje, linkiu kad greičiau palengvėtų❤️
Misimi parašė:
Birželį jungiuosi ir aš į vežimėlio stumdymą ☺️
Suuper! Kaip savijauta sulaukus 19sav?😊
Čia kažkodėl rodo daugiau laiko, apvalina į didesne pusę, 18 sav. mums, savijauta tai tikrai daug geresnė nei buvo, pykinimai kaip ir praėjo, bet prasideda bėdos su rūgštimi, bet jos labai menkos palyginus su tuo, kaip buvo blogai pirmuosius mėnesius. Kadangi tai yra mano pirmas neštumas, judesių dar nejaučiu arba nesuprantu, kad jie yra, nes pilvo burbuliavimus neskaitau judėsiais, nes nesuprantu ar tai tikrai jie.
Misimi parašė:
Čia kažkodėl rodo daugiau laiko, apvalina į didesne pusę, 18 sav. mums, savijauta tai tikrai daug geresnė nei buvo, pykinimai kaip ir praėjo, bet prasideda bėdos su…
Jei yra pvz 18+3 jau į 19 sav verčia ir gydytojai :))
gretuciaaa parašė:
Man 17+5 pirmas vizitas
Tai apie raukšlė ir pan turėjo pasakyt kai daretės pirmą echo 8-10 sav irgi MVK,nesake nieko?
emmty parašė:
Tai apie raukšlė ir pan turėjo pasakyt kai daretės pirmą echo 8-10 sav irgi MVK,nesake nieko?
Apie raukšlę 2 vizito arba trečio metu daro. Kuomet jau nuo 11-12 sav. Tyrimus genetinius irgi atlieka nuo 11-14 sav lyg. Nepamenu tiksliai bet, jei kas panos pataisys.
TheVi parašė:
Apie raukšlę 2 vizito arba trečio metu daro. Kuomet jau nuo 11-12 sav. Tyrimus genetinius irgi atlieka nuo 11-14 sav lyg. Nepamenu tiksliai bet, jei kas panos patai…
Sparando raukšlė, visokie organai ir visą kitą yra pradedami žiūrėti tik 11-13+6d. 18-22 sav. yra kitas svarbus echo kurio metu viską patikslina, pažiūri daugiau ar viskas įsivystė. Niptą galima atlikti nuo 10 sav. Iki pat neštumo galo
Misimi parašė:
Sparando raukšlė, visokie organai ir visą kitą yra pradedami žiūrėti tik 11-13+6d. 18-22 sav. yra kitas svarbus echo kurio metu viską patikslina, pažiūri daugiau ar…
Man matavo, bet nevardino visko. Matomai sekančiu vizitu bus viskas išsamiau.
O priscos ats gavau, jokių rizikų, viskas ideliai.
Tad Nipt nesidarysiu, nes reikalo nematau.😊