HeyYou parašė:
Labas,
aš pernai lankiausi. Pagrindiniams echoskopams, kaip yra įprasta, siunčia į MVK.
Su pirmu nėštumu lankiausi pas ją privačiai, tai galvoju, gal dabar ir poliklinikoj prižiūrės, nes ir jei kas būdavo neaišku siųsdavo į MVK.
HeyYou parašė:
Labas,
aš pernai lankiausi. Pagrindiniams echoskopams, kaip yra įprasta, siunčia į MVK.
Su pirmu nėštumu lankiausi pas ją privačiai, tai galvoju, gal dabar ir poliklinikoj prižiūrės, nes ir jei kas būdavo neaišku siųsdavo į MVK.
vaivadaite parašė:
Sveikos, kaip manote, kuris geresnis specialiatas ginekologas 18-20 savaitės ekoskopui MVK Šiauliuse A.Domarkas ar J.Balčiūnienė?
Su Domarku girdėjau visokių nuomonių.
Kartais tyli daugiau nei sako.
Su Balčiūniene bent man nepasitaikė jokiu bėdų, visada viską paaiškina, jaučiuosi visada laukiama.
vaivadaite parašė:
Sveikos, kaip manote, kuris geresnis specialiatas ginekologas 18-20 savaitės ekoskopui MVK Šiauliuse A.Domarkas ar J.Balčiūnienė?
Buvau ir pas vieną ir pas kitą, tai labai didelio skirtumo nepastebėjau tarp jų. Tiksliau pas Balčiūnienė du kart pakliuvo, tai vieną kartą nemaloni labai buvo, gal pavargus, nežinau. Šiaip abu man smulkiai išaiškino ir apžiūrėjo..
HeyYou parašė:
Ir aš buvusi pas abu, tai tikrai išsamiai viską papasakojo tiek vienas, tiek kitas. Domarkas daugiau pajuokaut kažką mėgstantis, Balčiūnienė šiek tiek rimtesnė. 🤭😀…
Aš pirmąjį ir papuoliau pas Domarką, tai ir viską atsakė ko klausiau.
vaivadaite parašė:
Pas Balčiūnienę buvau echoskopams, 12 ir 18 sav. berods, pas Domarką gulėjau skyriuje ir dienos stacionare prieš gimdymą. Tai abu tikrai kompetetingi, Domarkas daugiau atsakė į mano klausimus ir nuramino tam tikrais momentais, Balčiūnienė labai nuotaikos žmogaus ir grubokai bendrauti gali.
GandrųBelaukiant parašė:
Sveiki. Galbūt yra tekę lankytis pas Rasa Kučinskaitę neštumo priežiūrai? Ar likot patenkintos gydytoja?
Man neteko, bet lankėsi 2 draugės Kaune, sakė patys geriausi atsiliepimai, nuostabi gydytoja.
Spalvotuke parašė:
Man neteko, bet lankėsi 2 draugės Kaune, sakė patys geriausi atsiliepimai, nuostabi gydytoja.![]()
Ačiū už atsakymą!
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai