Pakal parašė:
Mes pavadinsim vaiką - Uosistikrai dažnai neišgirsi
![]()
Grazus vardas. Man dar Kiras labai patiko 🤩
Pakal parašė:
![]()
MonikaSim parašė:
Čia juokom, bet paskui galit ir visą mišką gimdyt: Ąžuolą, Eglę, Klevą, Liepą😄
Gal ir pagimdysim visą mišką ir ne tik ;)
Nessi parašė:
Kiras man irgi gražus 😍
Pakal parašė:
Kiras man irgi gražus 😍
Visai įdomiai tikrai. Turėjom katerį Kiras, bet vardo amplua tas žodis visai kitaip skamba

Zhiuli parašė:
Visai įdomiai tikrai. Turėjom katerį Kiras, bet vardo amplua tas žodis visai kitaip skamba
Geras 🤭☺
Mano vaiko vardas Markas,ir man tai tobulas vardas. Dabar jis populiarus,bet prieš 8 metus dar buvo tikrai ne iš populiarių🙃 ir dabar galvojam vardą,ir jeigu bus berniukas,tai joks vardas nepatinka,su vyru juokėmės,kad teks vėl vadint Marku,Marku 2,ar Marku jaunesniuoju😃😄
Pakal parašė:
![]()
Man labai patinka,bet va savojo taip nepavadinom, nes brolio vardas labai stiprus Ąžuolas,tai tas Uosis kažkoks būtų posilpnis. Tad sveikinu su gražiu vardu.
bzivile parašė:
Man labai patinka,bet va savojo taip nepavadinom, nes brolio vardas labai stiprus Ąžuolas,tai tas Uosis kažkoks būtų posilpnis. Tad sveikinu su gražiu vardu.
Koks keistas sveikinimas su gražiu vardu
posilpnis
o tai kas tiko prie Ąžuolo ? Metalas ? Plienas ?
Nepykit, bet nuskambėjo panašiai kaip "kokia tu graži, būtum, jei kokius 20 kg numestum"
leila123 parašė:
Koks keistas sveikinimas su gražiu varduposilpnis
o tai kas tiko prie Ąžuolo ? Metalas ? Plienas ?
Neturėjau tokios intencijos įžeisti. Tik išsakiau nuomuonę,kad tokį vardą svarstėm ir norėjom,nes labai patiko, tik prie mūsų sūnaus vardo netiko. Tik tiek.
bzivile parašė:
Ačiū Jums 😍 na taip, prie Ąžuolo skamba silpnokai Uosis 🙈🙈
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai