Meelisaa parašė:
As vartojau progesterona iki 24 sav
As vartojau iki nėštumo galo 🙂 bet vienoms užtenka ir iki 14 sav ,🙂
Hematoma – tai tarp gemalo dangalų atsiradusi kraujosruva. 20 proc. kraujavimo pirmąjį nėštumo trimestrą atvejų lemia hematomos. Skaityti
visą straipsnįMeelisaa parašė:
As vartojau progesterona iki 24 sav
As vartojau iki nėštumo galo 🙂 bet vienoms užtenka ir iki 14 sav ,🙂
Zuika175 parašė:
Labas. Ar tai labai baisu? Rado hematoma. Sako nieko baisaus. Man 7sav. Man labai baisu. Aš jau praradau vaisių, ši karta dar baisiau. Gydytoją sako savaime praeis.…
Pažįstamas vaizdelis... Nieko tokio kol senas kraujas, greičiausiai valosi hematoma. Prastesni reikalai būtų jei pamatytumėte šviežia kraują. Šiek tiek anksčiau yra rašyta mano istorija, 13sav. buvo rastos dvi hematomos, iki 19 sav. buvau gulimam rėžime, progesteroną naudojau profilaktiškai, gydytoja išrašė profilaktiškai, dažnai moterims iki 12 savaitės jis mažai gaminasi, arba nepakankamai, o po 12 sav. jau pradeda gamintis natūraliai daug daugiau, bet man vistiek rašė, labai džiaugiuosi todėl. Dabar esu 36-oje savaitėje. Labai svarbu jūsų psichologinė būklė dar, kuo mažiau nervų! Užsiimkite kažkuo, serialas, knyga, rankdarbiai, kad nukreipti mintis. Viskas bus gerai🤗🌷❤️
eglucike parašė:
Pažįstamas vaizdelis... Nieko tokio kol senas kraujas, greičiausiai valosi hematoma. Prastesni reikalai būtų jei pamatytumėte šviežia kraują. Šiek tiek anksčiau yr…
Pas mane buvo sviezio ryskiai raudono kraujo, man dabar 35 savaite, tai nebutinai yra blogai sviezias kraujas 😊 ir kraujo tikrai buvo nemazai, netepliojo o tiesiog bego per kojas kaip per menesines
eglucike parašė:
Pažįstamas vaizdelis... Nieko tokio kol senas kraujas, greičiausiai valosi hematoma. Prastesni reikalai būtų jei pamatytumėte šviežia kraują. Šiek tiek anksčiau yr…
Ačiū 🥰
Meelisaa parašė:
Pas mane buvo sviezio ryskiai raudono kraujo, man dabar 35 savaite, tai nebutinai yra blogai sviezias kraujas 😊 ir kraujo tikrai buvo nemazai, netepliojo o tiesiog …
Man tas pats buvo, bego per kojas sviezias kraujas. Dukra miega salia
Zuika175 parašė:
Ačiū 🥰
Kaip jūs? Liovesi tepliojimai?
Sveiki, man rado taip pat hematoma. Nestumas 5 savaites ir 4 dienos. Toks klausimas, viska suprantu jog ramybe, progesteronas, magnis vit c... bet jeigu daraus kas 2dienas hcg (saves nuraminimui) jeigu jis nekrenta nuo praeito daryto tai kaip turetu geras pasitikrinimo budas?
13 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai