Brigituk-foto atitinkanti mane-meskute
ir tau saulyt nuo mazosios Ugneles mazajai K.:)Bendravardei
Labanakt visoms
Rutele_ parašė:
tai namie, jo pirmas. del to as ir nezinau nei ka daryt
manau vaziuok i ligonine, as kai gimdziau tai net nepastebejau kada vandebys nubego. jau daktarai ruosesi nuleist vandenis, sako kad jau seniai isbege, o as tik gulejau apsalus, net nepajutau... zodziu zadink vyra ir lekit pasitikt savo dziaugsmelio
Na nera reikalo jai tiks koks menkas skausmelis is karto lekti i ligonine. Kad palauksi truputi jog isitikintum tikrai nuo to nepagimdysi namie. Na aisku nesakau kad labai ilgai reikia laukti. Man vandenis nuleido ne namie bunant, tai kol gryzom i namus ir nuvaziavom i ligonine praejo valanda ir nepagimdziau. O dar tuo labiau, kad pirmas vaikutis, tai taip greitai viskas nevyksta
Brigi parašė:
Na nera reikalo jai tiks koks menkas skausmelis is karto lekti i ligonine. Kad palauksi truputi jog isitikintum tikrai nuo to nepagimdysi namie. Na aisku nesakau kad labai ilgai reikia laukti. Man vandenis nuleido ne namie bunant, tai kol gryzom i namus ir nuvaziavom i ligonine praejo valanda ir nepagimdziau. O dar tuo labiau, kad pirmas vaikutis, tai taip greitai viskas nevyksta![]()
![]()
Nereike sakyti kad jeigu pirmas tai greitai nevyksta ;) Visoms skirtingai ;)
Stai tuolabiau taip kalbu ,kai turiu pavyzdi drauges
Irgi prasidejo pamaudimas tik lengvas ai sake dar bus namuose ..buvo buvo ir prisibuvo ,po valandos laiko jai prasidejo GIMDYMAS o ji namie ,bet ji tokia nepanikuojanti , pasiskambino vyrui pasake kad dabar skambinsis greitajai kad jau ji jaucia jog mazylis pamazu eina i si pasauli .. vyras labiau panikavonegu ji ,ir tik tada paskambinus vyrui paskambino greitajai
Ir greitukeje nepagimde dar bet jau tik atveze sake ja 10min ir turejo mazyli ant ranku
O jaunute 20 metu .. pirmas nestuma
taip ,kad .. Visu skirtingi nestumai .Taip pagal teorija kaklelis atsidaro 1cm per 1 valanda.. bet cia tik teorija ,vienoms greiciau kitoms leciau
Tai labai reti atvejai kada labai greitas pirmas gimdymas buna. As ir nuvaziau gimdymui prasidejus, nes jis skaitosi prasidejo kaip vandenys nubego. Pagimdziau po 6val. (sake, kad labai greitai kaip pirmam kartui) Oir saremiai juk i pabaiga skausmingi pasidaro. Idomu kaip ji ten jaute, kad vaikutis eina pamazu?
Kalbu visokiausiu yra
Geriau remtis patirtimi
sveikos,noretusis i jusu gretas
esu jauna mamyte Ieva,pastojau budama 18metu o pagimdziau vos po savo 19gimtadienio
dukryte gime lapkricio 9d (mano gimtadienis lapkr. 4d) viskas ivyko stebuklingai ir greitai
kaip gydytoja juokesi,sako vos spejo vyras kelnes tau numaut
esu labai laiminga,auginu sveika druta ir gera mergaiciuke
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai