2012.01.11 17:28 (prieš 14 m.)
Labas vakarelis !Va tik dabar pc ijungiau,po visos dienos darbu...
Paskaiciau kad negerumai cia jai ne vieniems ,tai kitiems.
Angeles su paskutiniu menesiadieniu tavo maziuka,ir sveikatytes jums,gykit kuo greiciau
O as savo zmogiukus du buvau siandien palikus ir viena leidau laika,geras praleidimas pas dantuku feja,dantiste ejau ne privaciai o poliklinika,ir rekomendavo man gera dantiste,ir likau labai patenkinta,nes tik isedau i kede pasakiau kad paniskai bijau
nuramino ir dare viska kruopsciai,ir likau patenkinta,dar pora vizitu ir visiskai placiai siepsiu dantukus
dar uzlekiau i mokykla.I parduotuve.Va koks mano laikas man buvo
tik reikalai reikalai
Gristu namo ir mastau nu:bus maniskiai susipyke,ant ranku ir apsiverke,ieinu ramu...
keista keista...Ogi ziuriu
Vyras su pupa vonioj?!Ka jus cia?Vyras sako neturejom ka nuveikti sumastem kad reikia isvalyti duso kabina ir visa vonia,zodziu sako muilo diena!Mazoji irgi su kempine plyteles valo tik su savo seilem(vonioj plyteles sildomos tai sedi sau dupsiuka pasodinu)
Vos nenukritau kaip darbuojas seima!Ieinu i svetaine,va ten tai tvarkele
ziurek kur koja statai kad ant ko neuzliptum
Nu nu kas cia?
Vyras saukia-ten tau palikom
Nu gerai gerai...Sako persirenk ir palaikyk pupa,mes tau ir pietus paruosem,ne nu kas cia daros,as ka rojuj???
Vyras savo firmynius blynus kepa,sirdeles:)Nu fainai bent jau ir tai:)Negana to,brangiausiasis mano,atvesina blyna ir duoda musu ziogeliai,o ji kad valgo,ir pabandyk is jos atimti!Ir giria su savo niam niam tevelio blynus
o mamos kose brokavo,kur visad nuo jos ausis linko
zodziu blynai mano vaikui buvo skanesni
Sakiau dazniau reiks vienus palikti,tai ismoks visus namus sutvarkyti
Paskui,ir pati triusau prie Ugnytes isaugtu rubeliu,atrinkau ka draugei padovanoti,nes irgi pilvukas auga grazus
Tai va ir litanija parasiau,kaip visada
Kitaip jau as ir nemoku