jurgitakateivaite@1 parašė:
Tai suprantu tai, bet man jau per vėlai yra. Man 6 dienai reikia. Sakau tikrinu kiekviena diena jau nuo 23..
Nuolat turit esveikatą tikrint, tikrai vis atsilaisvina laikų
Eivenių g. 2, Kaunasjurgitakateivaite@1 parašė:
Tai suprantu tai, bet man jau per vėlai yra. Man 6 dienai reikia. Sakau tikrinu kiekviena diena jau nuo 23..
Amarila parašė:
Tai pavėlavot. Kelia 2 savaitėms į priekį. Nuo Balandžio 6 dienos laikus kėlė kovo 20. Tai jei tik nuo 23 ėmėt tikrint jau nelabai kas. Nebent gyva eilė arba tikrin…
Nu taip, nes 23 grįžau iš daktarės. Ir iškart ieškojau vietos, bet jau nebebuvo... Vis tikiuos kad atsilaisvins dar. Ir nereikės gyvoj eilėj sedėti.
kristute1 parašė:
Tai taip ir darau. Tik norėjau pasiklausti moterų, ką jos daro, kai neišeina prisiregistruoti, kai butinai yra paskirta ta diena atvykti.
Nu taip, nes 23 grįžau iš daktarės. Ir iškart ieškojau vietos, bet jau nebebuvo... Vis tikiuos kad atsilaisvins dar. Ir nereikės gyvoj eilėj sedėti.
Tai durnai jum gydytoja pasakė. Galėjo pati įsitraukt tada 🙄
Amarila parašė:
Tai durnai jum gydytoja pasakė. Galėjo pati įsitraukt tada 🙄
Tai taip, sako tikrinkis ir turėtum gauti vieta. Aha, lengva pasakyti... Dar 39 savaitėj reikės sedėti gyvoj eilėj kelias valandas ir graudu ir juokas ima. Na dar nepraradau vilties, gaaaaal atsilaisvins😅
Tai taip, sako tikrinkis ir turėtum gauti vieta. Aha, lengva pasakyti... Dar 39 savaitėj reikės sedėti gyvoj eilėj kelias valandas ir graudu ir juokas ima. Na dar n…
Aš dėl tų "gyvų" eilių, jei reiktų, nusiteikčiau pasėdėti, bile sulaukčiau..Bet man tada iš Šiaulių atsitrenkti???
Forumiete parašė:
Aš dėl tų "gyvų" eilių, jei reiktų, nusiteikčiau pasėdėti, bile sulaukčiau..Bet man tada iš Šiaulių atsitrenkti???![]()
![]()
Man ir tolokai važiuoti, 200 kilometru.😅
Gal žinot kaip reikia susitarti su gydytoja, kad priimtų gimdymą? Visiškai neįsivaizduoju kaip tai vyksta ir kiek kainuoja 😀 Lankausi pas Malakauskienę Klinikose perinatologiniem ultragarsam, dar liko vienas vizitas ir norėčiau kažkaip susitarti, kad ji apsiimtų. Ar čia tokie dalykai išvis legalu ar patylom visi daro?😀
Visa savaite stebiu nuo pat pirmadienio iki šiandien, tik šiandien talonai pasirodė keli.
vizita balandzio 3d gavau registruojantis per E sveikata kovo 20d. tai jeigu jums reik balandzio 6d busit pavelavus. skambinkit i registratura ir klauskit. nes vargu ar cia kitai savaitei kazkas atsilaisvins.
Diadema_M parašė:
vizita balandzio 3d gavau registruojantis per E sveikata kovo 20d. tai jeigu jums reik balandzio 6d busit pavelavus. skambinkit i registratura ir klauskit. nes varg…
Na taip suprantu, kad gali buti jog nebegausiu talono. Tik įdomu kaip su ta gyva eile, nes bet kokiu atveju turiu nuvykti į klinikas .
16 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai