Femina parašė:
Idealios kam? 6mlrd. Pasaulio gyventojų? Net pačiai juokinga ar ne?
tai ką jūsų manymu žmona turi daryt? šiukšlint namus, kišt bagalius į tarpusavio santykius ir pan?
Femina parašė:
Idealios kam? 6mlrd. Pasaulio gyventojų? Net pačiai juokinga ar ne?
tai ką jūsų manymu žmona turi daryt? šiukšlint namus, kišt bagalius į tarpusavio santykius ir pan?
pukismyliloki parašė:
Vyra sokdinti tikriausiai
pukismyliloki parašė:
Tai, kas jos manymu geriausia jai ir jos šeimai. Tai ne visai žmonijai apsiriboja klasikinės namų šeimininkės pareigom. O kai kuriems to iš viso nereikia, nes tam turi personalą. Kai kurios šeimos mieliau pramogauja su mama nei žiūri, kaip ji lygina krūvą skalbinių. Noriu pasakyti, kad pasaulis margas ir nereikia leisti savęs įkišti į rėmus, o kurtis SAVO idealų gyvenimą.
Femina parašė:
Tai, kas jos manymu geriausia jai ir jos šeimai. Tai ne visai žmonijai apsiriboja klasikinės namų šeimininkės pareigom. O kai kuriems to iš viso nereikia, nes tam t…
Nestumo hormonai
matosi Jusu gyvenimas nelepina...
jurguteee parašė:
Nestumo hormonai![]()
matosi Jusu gyvenimas nelepina...
Tikrai nelepina. Tai tenka pačiai pasilepinti.
Juodčkė parašė:
Reikia tik pasveikinti ir palinketi sekmes tokioms moterims,kurios stengiasi sukurti jauku namu zidiniman atrodo kvaila smerkti moteri uz tai,kad ji nori buti i…
Kurioj vietoje įskaitėte smerkimą? Man užkliuvo namų šeimininkės idealizavimas kaip vienintelis teisingas kelias. Tai yra katastrofiška nuostata ypatingai auklėjant 2 mergytes. Su tikiu požiūriu vis dar būtume geriausiu žmogaus draugu po šuns, be tęsėsi prasižioti.
Femina parašė:
Kurioj vietoje įskaitėte smerkimą? Man užkliuvo namų šeimininkės idealizavimas kaip vienintelis teisingas kelias. Tai yra katastrofiška nuostata ypatingai auklėjant…
Va jusu vaikai tai vargsiukai bus su tokia mamasa,ir vyras jeigu dar nepabego,tai ....;) tuoj,tuoj;) as turiu savo versla, derinu ji puikei su motinyste ir su namu seimininkes pareigom;) moteris privalo buti puiki mama,zmona, meiluze ir seimininke
Femina parašė:
Kurioj vietoje įskaitėte smerkimą? Man užkliuvo namų šeimininkės idealizavimas kaip vienintelis teisingas kelias. Tai yra katastrofiška nuostata ypatingai auklėjant…
Atleiskite, bet labai absoliutinate... moteris, mama, gali rūpintis namais, vyru, vaikučiais, kurti jaukius, mielus namus ir būti ne tik namų šeimininkė... aš viską spėju, ir su sūnumi į masažus, mankštas, ir vyrą palepinti ir nuosavą verslą plėsti... o ir namuose švaru ir jauku, nes kol vyras būna su sūneliu aš ir namučius aptvarkau ir valgyt padarau
su sūneliu ir užsiemu kasdien...
Tad šiuuo atveju, manau, Jūs esate tas žmogus, kuris turi laaaaabai siaurą požiūrį, ir jei moteris palepina vyrą, kuria jaukius namus, rūpinasi vaikučiais - tai ji savęs niekur kitur nerealizuoja... mes moterys - kai norim - gali suderinti viską
jurguteee parašė:
Va jusu vaikai tai vargsiukai bus su tokia mamasa,ir vyras jeigu dar nepabego,tai ....;) tuoj,tuoj;) as turiu savo versla, derinu ji puikei su motinyste ir su namu …
jurguteee parašė:
Va jusu vaikai tai vargsiukai bus su tokia mamasa,ir vyras jeigu dar nepabego,tai ....;) tuoj,tuoj;) as turiu savo versla, derinu ji puikei su motinyste ir su namu …
Moteris neprivalo nieko, išskyrus mirti (kada nors). Ji turi gyventi savo laimingą gyvenimą visuose etapuose: kaip dukra, mama, žmona, kolegė, verslininkė, draugė, bet NE TARNAITE. Gražaus vakaro
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai