Dovilesmauz parašė:
Koks skirtumas kad jaunos? Svarbu aborto nesidaro.
Jaunos tai cia ziurint kokio amziaus
nes jei tikrai mokykla dar nebaigta- tai tik tevai augina ir dukra ir anuka, tai manau nei vieniem nei kitiems tai nera baisus dziaugsmas
Dovilesmauz parašė:
Koks skirtumas kad jaunos? Svarbu aborto nesidaro.
Jaunos tai cia ziurint kokio amziaus
nes jei tikrai mokykla dar nebaigta- tai tik tevai augina ir dukra ir anuka, tai manau nei vieniem nei kitiems tai nera baisus dziaugsmas
virkstele parašė:
Nesupyk,bet kur tu 15m lakstei? Po mkyklos suola?as neesu pries jaunas mamas,net sveiikintina,bet tik jus nejuokinkit su tuo issilakstymu. 19m tu tik pradedi gy…
Pritariu
19 metų buvo patys linksmiausi metai mano gyvenime ;)
virkstele parašė:
Nesupyk,bet kur tu 15m lakstei? Po mkyklos suola?as neesu pries jaunas mamas,net sveiikintina,bet tik jus nejuokinkit su tuo issilakstymu. 19m tu tik pradedi gy…
Ne tik po mokyklos suola bet ir po kiema ;D
virkstele parašė:
pritariu, gaunasi kaip gaunasi. augins sveikinam. bet apei issilakstyma kalbeti vaikiska
as issilaksciau 28.. mano vyras dar veliau. kiekvienam savo.
nepriimtina tik, kai laksto seima sukure. ypac vyrai..
nereikia toli pvz ieskot, zinau isvaziuodavo studinti i kita miesta,vaikui 4 metai.. ir menesi. negrizdavo namo. aisku, buvo kas priziuri. studijos 5 metus. ir po to sako, kad augino pati...ir niekas nepadejo.
as neisivaizduoju, kaip galeciau isvaziuoti menesiui palikus vaika. ir negrizti net savaitgaliui !
Labuka. Istekejau 19m, susilaukiau dukrytes 24m, del tam tikru problemu anksciau nepavyko. Dabar planuojam antra leliuka
kas del issilakstymo, tai nei 16m nei dabar 26m nesinorejo ir nesinori lakstyti po vakarelius ar dar kazkur
esu namiseda, seimyninis zmogus
pabaigiau vidurine,po mokyklos sekmingai isidarbinau (kur dirbu iki siol), pabaigiau neakivaizdziai studijas ir dar planuoju studijuoti
dabar su vyru sukam atskira lizdeli ;)
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai