evellinkee parašė:
Jo jo.. Bijojau.. O dabar ziurint galvoju, kad to b man per akis butu buve🤔
Palaukit dar pora meaiuku ir apsiprasit ir vaizdas pasikeis, tikrai per anksti daryti isvadas, man irgi pirmom savaitem torpedos buvo, dbr po 4men tobula
evellinkee parašė:
Palaukit dar pora meaiuku ir apsiprasit ir vaizdas pasikeis, tikrai per anksti daryti isvadas, man irgi pirmom savaitem torpedos buvo, dbr po 4men tobula
Ieva000 parašė:
Man 27m, taciau artimiausius pora metu ju dar neplanuoju, tad manau viskas cia gerai turetu buti. Jei atvirai tai pernelyg nesidomejau siuo klausimu.. noras didesni…
Nu va as irgi taip galvoju, kad noriu pasidziaugt dar kol jauna ir kol vaiku neplanuojam dar irgi bent pora metu...
O kada jums dare op?
Ricolet parašė:
Džiaugiuosi, kad viskas geraiO Jums po operacijos juostos nedėjo? TA kiek suprantu nelabai ir deda?
Zinokit siandien uzdejo
Ricolet parašė:
Džiaugiuosi, kad viskas geraiO Jums po operacijos juostos nedėjo? TA kiek suprantu nelabai ir deda?
Zinokit siandien uzdejo ta juosta
Ricolet parašė:
Siandien uzdejo ta juosta.
evellinkee parašė:
Priprasi ir bus pats tas☺️Dažniausiai moterys dar ir didesnių užsimano, gydytojas sakė 😆
Saulytė5 parašė:
Nu va as irgi taip galvoju, kad noriu pasidziaugt dar kol jauna ir kol vaiku neplanuojam dar irgi bent pora metu...O kada jums dare op?
![]()
Saulyte5 as pamenu kad jus planavot detis tokio pat dydzio kaip ir as, kiek pamenu esate net panasaus ugio ir svorio. Ar galetumet atsiusti kokia nuotraukele kaip jums atrodo tokie pat implantai🙂
Acme2 parašė:
Saulyte5 as pamenu kad jus planavot detis tokio pat dydzio kaip ir as, kiek pamenu esate net panasaus ugio ir svorio. Ar galetumet atsiusti kokia nuotraukele kaip j…
Tai kad as dar nepasidariau op, dar tik kita savaite eisiu i konsultacija 😊😁
Acme2 parašė:
Saulyte5 as pamenu kad jus planavot detis tokio pat dydzio kaip ir as, kiek pamenu esate net panasaus ugio ir svorio. Ar galetumet atsiusti kokia nuotraukele kaip j…
O gal galite atsiusti kaip jusu dabar atrodo? Jau praejo daugiau laiko
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai