Simonaaaa parašė:
Nam ryt keliauju pas Kazlauskiene tikekimes viskas liuks ir pagaliau bus![]()
jusu vietoj dar nesidziaugciau,rapipreg testai meluoja
Simonaaaa parašė:
Nam ryt keliauju pas Kazlauskiene tikekimes viskas liuks ir pagaliau bus![]()
jusu vietoj dar nesidziaugciau,rapipreg testai meluoja
tanytė28 parašė:
Sveiki, merginos, moterys, jei pilvas kaip išpustas, tai bus mėnesinės???rytoj ovuliacija,planuojam vaiką po nesivystancio,kuris buvo liepos 5. naikinom uroplazma,k…
tai jei ryt ov tai dar neaisku bus mm ar ne...
tanytė28 parašė:
Sveiki, merginos, moterys, jei pilvas kaip išpustas, tai bus mėnesinės???rytoj ovuliacija,planuojam vaiką po nesivystancio,kuris buvo liepos 5. naikinom uroplazma,k…
NU tu idomiai paklausei cia
TAi tau rytoj bus ovuliacija ar menesines?
Nes mmm ateina mazdaug po 2 sav po ovuliacijos. Ir kur tu tada is viso sprendi kad tau ovuliacija?
nes zinai pilvas ispustas gali ir nuo pupeliu but
SKY_cy parašė:
NU tu idomiai paklausei cia![]()
![]()
TAi tau rytoj bus ovuliacija ar menesines?
ovuliacija man rytoj. o pilvas ispustas. pupeliu jokiu nevalgiau. tai pilvas buna ispustas pries mm?ane?ir maisto isvis mazai valgiau.taai kazkaip keistas pilvas atrodo..
tanytė28 parašė:
tai jei ovuliacija dar tik bus, tai negali žinoti ar bus mm, ar ne, jei vaikelį planuojat
mm ateina maždaug už 2 savaičių nuo ovuliacijos, jei per ovuliaciją neapvaisinamas kiaušinėlis.
Mes gaminam gaminam 3 leliuka, bet kazkas kisa koja ir niekai nepagaminam, ar vaisingos ar ne dienos... ir db po vaisingu neaisku ... Spalio 30 turiu sirgt ,uzvakar pute pilva turejo ovuliac.ivykti , tai nieko nzn , kaip bus. del ko pute nezinau, atrodo nevalgiau tokio kas pustu...
kaip moterys tokiu briedu prisigaudziusius....siaubas...pilva pucia-ar sirgsiu???? pirma pastot reik,nesulaukt mmm,daryts testa,kraujo tyrima,o ne kliautis kazkokiom nesamonem,kaip man galva skauda-ar as nescia???? pilva pucia-sirgsiu??? net neaisku ar ov...kliaukites gal truputi medicina,o ne bobuciu sapalionem,moterys mielos.
ilona1985 parašė:
nesilauki dar karta sakau RapiPreg testai visada rodo vaiduoklius nors nesi nescia , man gine sake tik tokio nedaryk , nes apsigausi
drysciau pasigincyti, nezinau kaip dabar jie rodo, bet pries daugiau kaip 10 metu, man butent rapipregas ir parode, kad laukiuosi, nes menesines velavo 18 dienu ir gine patvirtino, kad jau 6 savaites
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai