Simonaaaa parašė:
Išvisio 4 testai rodo taip du kurie rodo veluojant mm tai nieko nerodo
ne visi vienodo jautrumo yra, todel ir nerodo
be to gali vienas rodyti, nestuma jei jis yra, o ne keletas is ju sutapimu nebuna, reiskia nestumas yra
Simonaaaa parašė:
Išvisio 4 testai rodo taip du kurie rodo veluojant mm tai nieko nerodo
ne visi vienodo jautrumo yra, todel ir nerodo
be to gali vienas rodyti, nestuma jei jis yra, o ne keletas is ju sutapimu nebuna, reiskia nestumas yra
Tajja parašė:
ne visi vienodo jautrumo yra, todel ir nerodobe to gali vienas rodyti, nestuma jei jis yra, o ne keletas is ju sutapimu nebuna, reikia nestumas yra
![]()
![]()
Liuks , nes labai noriu kudikelio
Simonaaaa parašė:
Liuks , nes labai noriu kudikelio![]()
tai tu ji ir turesi
Simonaaaa parašė:
Na šiandiena bt buvo 37,3 ginekologas sake ateiti po menesio jei veluos mm sake + - nescia bet dar anksti pasakyti siandiena dariausi testa buvo ne toks ryskus
idomai jus cia pavarot , jai jum cia zaidimas tai gaila man jusu labai nesuprantu , kaip dvi merginos gali deti tuos pacius testus kazkuri meluoja arba abi
parašė:
Sveikos mamos, labai svajojiu apie kūdikį, tai vat pradėsiu nuo to, man menesinės prasideda už keturių dienų, tačiau pradėjo pykinti galvoju gal jau paranoja, pradė…
klausimas kuri meluoja... atkeipkit demesi y testus
aha, NT testai įdentiškai net nufotkinti.. vienodu kampu o.O kas čia vyksta.. o ir ta, kur daug prikėlusi foto NT www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/laukiuosi-ar-ne/page/426 išsitrynė profilį.. kame reikalas
ilona1985 parašė:
klausimas kuri meluoja... atkeipkit demesi y testus
O čia,kad kita kartą neįsitikinusi nepultum nervuoti kitų moterų;] sudėjau visus į kruvelę, nes ir kitame forume iškilo tokia problemėlė;]
Simonaaaa parašė:
O čia,kad kita kartą neįsitikinusi nepultum nervuoti kitų moterų;] sudėjau visus į kruvelę, nes ir kitame forume iškilo tokia problemėlė;]
nu kad ir kita sitaip sudejus buvo
ilona1985 parašė:
nu kad ir kita sitaip sudejus buvo![]()
Nu tada nežinau nieko aš;] Tada gal iš mama. lt nukopijavo;] nesiruošiu aš ginčitys čia ;]
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai