1984 parašė:
. Sveikutes ar šita forma yra pildoma dėl tų 5 savaičių apmokomu,aciu
Ne,as gavau kitokia. Parents benefit melynos spalvos. Paternity yra lyg teciu atostogos?
1984 parašė:
. Sveikutes ar šita forma yra pildoma dėl tų 5 savaičių apmokomu,aciu
Ne,as gavau kitokia. Parents benefit melynos spalvos. Paternity yra lyg teciu atostogos?
Splash parašė:
Aciu, o sakykit y darbovietė reikia nešti, kad užpildytų?
1984 parašė:
Jei nera skilties kur darboviete turi pildyt reiskia nereikia. Jin tik turi but informuota apie jas.
charlee23 parašė:
Jei nera skilties kur darboviete turi pildyt reiskia nereikia. Jin tik turi but informuota apie jas.
Dar neturiu tos formos tai nežinau kas ką ten turi uzpildyti🤔
1984 parašė:
Darbovietei reikia tik pranesti apie isejima. O parents benefit ten viskas labai panasu i maternity benefit forma. Net ir zinute,kad jie gavo forma,gausit tuo paciu nr kaip ir del maternity gavot. O jau issiuntet uzklausa el pstu?
Splash parašė:
Darbovietei reikia tik pranesti apie isejima. O parents benefit ten viskas labai panasu i maternity benefit forma. Net ir zinute,kad jie gavo forma,gausit tuo paciu…
Buvau parašiusi y elektroninį paštą, kad reikalinga forma parents benefit, tai atrašė, kad po kelių dienų išsiųs y mano adresą, ačiū jums labai 🌺
Sveikutes, as vėl su klausimu🤔ar kai esi maternity atostogose ar kaupiasi darbe atostogos tuos 6 mėnesius, nes paprašiau, kad paskaičiuoti kiek turiu atostogų dienų tai niekaip jau savaitę ne suskaičiuoja, nežino kas priklauso, nes aš pirma netsuke buvau toje darbovieteja, niekaip jie ten besusigraibo😭
1984 parašė:
Sveikutes, as vėl su klausimu🤔ar kai esi maternity atostogose ar kaupiasi darbe atostogos tuos 6 mėnesius, nes paprašiau, kad paskaičiuoti kiek turiu atostogų dienų…
Taip, esant maternity atostogos kaupiasi, taip pat priklauso visos Public holidays dienos kurios buvo tuo laikotarpiu kai buvote on maternity leave
Kitute parašė:
Taip, esant maternity atostogos kaupiasi, taip pat priklauso visos Public holidays dienos kurios buvo tuo laikotarpiu kai buvote on maternity leave
Aciu🌺
1984 parašė:
Sveikutes, as vėl su klausimu🤔ar kai esi maternity atostogose ar kaupiasi darbe atostogos tuos 6 mėnesius, nes paprašiau, kad paskaičiuoti kiek turiu atostogų dienų…
Kaupiasi. Ir atostogu galit iseiti iskart po maternity,nereikia nei dienai grizti i darba
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai