Amber3 parašė:
Gimdziau mrj pries 2m, ir zinojau, kad cia niekas neduoda epiduro, nes jie ale uz naturalu gimdyma. Dar pries galutinai nuspresdama paklausiau pas savo ginekologe, …
Daktarai girti buvo? 😳
Palangos g. 1, MarijampolėAmber3 parašė:
Gimdziau mrj pries 2m, ir zinojau, kad cia niekas neduoda epiduro, nes jie ale uz naturalu gimdyma. Dar pries galutinai nuspresdama paklausiau pas savo ginekologe, …
Daktarai girti buvo? 😳
Amber3 parašė:
Būtinai viešinkit! Kaip žiauru...
Aš pati gimdžiau Marijampolėje. Buvo savaitgalis, tad buvo iškart pasakyta, kad negausiu epidiūro nes kažkur kitur anestiozologas dirba. Bet giminaitė gimdė tai pat čia, ir gavo epidiūrą. Tai pat po ilgų kančių, kai jau pačią jėgos apleido
Pinakolada parašė:
Būtinai viešinkit! Kaip žiauru...
Na tai ka as viesinsiu, nei filmava, nei fotografavau, nei atitinkamas institucijas kvieciau🤷♀️ cia kaip šakemis ant vandens parasyta, itodymu nera. Buciau gulejusi, kaip gimdyve, buciau kvietusi policija tikrai...
Pries kazkiek metu gi jau buvo nusalinta viena pamaina del girtavimo. Matomai ir db niekas nepasikeite. Mazai pacienciu guli tam skyriuje, matomai sesutems baisiai nuobodu
ssonataa parašė:
Aš 7mėn dėsčiau planus, kad gimdysiu Kauno 2klin. ligoninėj. Dabar su vyru kalbam, kad gal ir Mrj nėra taip blogai? Tik, kad rajonuose gimdyko skyrius uždarinėja, …
Aš prieš metus gimdžiau Marijampolėje. Budėjo Valiukienė. Kažkokių nusiskundimų tikrai neturiu. Apsokinejo. O dar ir kai į palatą atkėlė iš gimdyklos leido vyrui iki pietų pasilikti palatoje, nors privačios palatos negavau. Ir jei antras vaikutis bus, taip pat Marijampolėje gimdyčiau.
Apskritai aš esu patenkina priežiūra Marijampolės ligoninėje. Neseniai teko gulėti ir su vaiku. Tai seselės net naktį eina klausia, ar viskas gerai, kaip vaikas jaučiasi. O po to mus iš čia tolimesniam gydymui į Kauno klinikas iškėlė, tai ten va, konvejeris. Budintis gydytojas ateina ir net nepaklaueo vaiko, o seselės tai ateina tik jei pasikviesti. Nakčiai žvakutę atnešdavo,kad net jų nekviestum...
Nors tą mūsų ligoninė maža, bet priežiūra 100 %
Aiskat parašė:
Aš prieš metus gimdžiau Marijampolėje. Budėjo Valiukienė. Kažkokių nusiskundimų tikrai neturiu. Apsokinejo. O dar ir kai į palatą atkėlė iš gimdyklos leido vyrui ik…
Niekas ir nesako, kad blogai. Didžioji dalis komentarų teigiami. Daugiausiai diskusijų kelia tai, kad Marijampolės ligoninėje niekas neduoda epiduro. Aš taip pat planuoju rinktis Marijampolės ligoninę, bet dvejonių kelia gydytojų nenoras nuskausminti. Aš pavyzdžiui esu pirmakartė, nežinau kaip viskas vyksta ir turiu nemažai baimių (visos babytės jau man išaiškino, kad mažiau reikia galvot ir mąstyti apie gimdymą, tad čia man niekas nepradėkit aiškinti ir pasakot, kad mažiau domėčiausi, nes bus kaip bus). Tad man yra prioritetas ne tik pogimdyvinis laikotarpis ir priežiūra po to, bet ir pats gimdymas. Ne duok Dieve gimdymas truktų daugiau kaip parą, tai ką tada? Kankintis šitiek laiko kol kažkas teiksis suleisti vaistus? Dar turiu laiko galvoti, bet tikrai pikta, kad mano miesto ligoninėje neteikia man visų priklausančių paslaugų. Ir man visai vienodai kokio malonumo yra sesutės...
ssonataa parašė:
Daktarai girti buvo? 😳
Ne daktarai, sesutes. Nu isgerinejo, gatavos viso nebuvo🤣
VaidaJM parašė:
Niekas ir nesako, kad blogai. Didžioji dalis komentarų teigiami. Daugiausiai diskusijų kelia tai, kad Marijampolės ligoninėje niekas neduoda epiduro. Aš taip pat pl…
Na galiu pasakyti iš savo patirties, kad domėtis tikrai reikia. Nes bijojau gimdymo, tol kol nepradėjau domėtis. Daug skaičiau, žiūrėjau net video ne vieną pačio gimdymo. Ir kuo daugiau sužinojau, tuo labiau supratau, kad nėra tas jau gimdymas toks baisus kaip kitos "drama Queen" piešia. Aišku, nesakau, iškęst tikrai yra ką. Bet svarbiausia yra laiku DOMĖTIS ir žinoti, o ne tada kai guli gimdykloje ir neturi tam laiko.
Kas liečia Marijampolės epidurus, nežinau kokia tiesa, bet bent jau kai atvažiavau vakare su paruošiamasis sąrėmiais ir 1 cm atsidarymu, ir klausiau ar jei reikės epiduro jį gausiu, Valiukienė pasakė, kad tikrai bus jei reikės. Tačiau kadangi sąrėmiai buvo nereguliarūs mane paleido namo, o kai naktį grįžau su 8 cm, jau net pati negalvojau apie tą epidurą, tik norėjau greičiau pagimdyti. Aišku akušerė pasakė kad jau epidurui vėlu ir jei noriu gali nošpos nuo skausmo suleisti. Bet kadangi nuo nošpos mane pykina ir jos atsisakiau. Ir pagimdžiau.
Tikiuosi ir jums viskas bus gerai, ir jūs galėsite po kurio laiko pasidalinti savo gražia gimdymo istorija. O kur gimdysite čia yra jūsų apsisprendimas. Svarbiausia pasidomėkite ir nieko nebijokit ☺️
VaidaJM parašė:
Niekas ir nesako, kad blogai. Didžioji dalis komentarų teigiami. Daugiausiai diskusijų kelia tai, kad Marijampolės ligoninėje niekas neduoda epiduro. Aš taip pat pl…
Sveika, taip epidūro neduoda, nes turi ant visos ligoninės vieną anestiziologą... Man taip pat prižiūrinti daktarė pries gimdymą pasakė kad neteikiama epidūros paslauga, rinkis kur gimdysi! Nesinervuok ir tikrai paros negimdysi, nedaleis, skatins, kad ir kokiu mitų apie tai galima prisiskaityti ! Akušerinis skyrius yra Marijampolėje aukštumoje ! Pati gimdžiau prieš 2 metus ir gruodį sugrįšiu gimdyti tikrai i Marijampole ! Mano gimdymas buvo sudetingas, buvo būtinas skatinimas, o veliau esant 7 cm atsiverimui gavau į užpakalį "šampanėlio", kuris atleido iki 10 cm, apmažino skausmus ir pagimdžiau be didelio vargo, buvau apšokinėta 120% vyras buvo apšales koks personalas profesionalus !
Gimdžiau prieš metus. Kadangi laukė skatinimas, guldė jau iš vakaro. Prieš tai iškėliau sąlygą, kad gimdysiu čia tik jei gausiu epidiūrą. Man buvo šventai pažadėta skyriaus vedėjos. Ir ką, besikankinant 12val per tą laiką anezteozologas nesugebėjo iki manęs ateiti. Dingo visos vedėjos ir vyr daktarės. Atėjo jauna akušerė iš Kauno Mažylio gimdymo namų. Ji toesiai šviesiai pasakė, kad čia beveik niekas jo,negauna ir nėra ko čia gimdyt jeigu nori epidiūro. Šiaip ne taip pagimdžiau suplyšusiu kakleliu ir viskuo viduje ir išorėje. Po gimdymo dvi paras negalėjau vaiko paimt į rankas alpau, pylė kraują, lašino lašines, atsiprašinėjo visas skyrius vėliau manęs. Išėjau neatsigręždama ir daigiau negrįšiu. Siaubinha patirtis, pasitikėjimas daktarais išgaravo kaip dūmas
melisa321 parašė:
Gimdžiau prieš metus. Kadangi laukė skatinimas, guldė jau iš vakaro. Prieš tai iškėliau sąlygą, kad gimdysiu čia tik jei gausiu epidiūrą. Man buvo šventai pažadėta …
Būtent tokios patirties aš ir bijau... kuo toliau tuo labiau galvoju, kad nėr ko čia su ta Marijampole rizikuoti ir manau vyksiu į Kauną... Ne tik gražios palatos ir malonios sesutės gimdymo namuose yra svarbu.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai