juracka.. parašė:
v as mezgu dekuty maza grazuoliui savo tokiu rastu galvoju ko truksta![]()
nieko netruksta... tik kai baigsi dekuti butu liuks ir visa aplink apmegzt ar apnert... ir tada bus perfect
juracka.. parašė:
nieko netruksta... tik kai baigsi dekuti butu liuks ir visa aplink apmegzt ar apnert... ir tada bus perfect
Apocalyptica parašė:
nieko netruksta... tik kai baigsi dekuti butu liuks ir visa aplink apmegzt ar apnert... ir tada bus perfect![]()
taip as ir galvoju apnert jy kaip nors ir kaip atrodytu
tai mezgineju sau vakarais ar kaip prisedu
juracka.. parašė:
kiek čia cm pločio nes atrodo siaurokai...
Savitre parašė:
kiek čia cm pločio nes atrodo siaurokai...
man ir atrodo siauroka ... geri 50cm
labai tamprus siulai , ir galvoju ardyt ar megzti kaip mezgiau ir daugiau apnert
juracka.. parašė:
man ir atrodo siauroka ... geri 50cm
labai tamprus siulai , ir galvoju ardyt ar megzti kaip mezgiau ir daugiau apnert :…
aš ardyčiau ir daryčiau iš kart kokių 75-85cm pločio... vežimėlyje man patogiasia vasara gimusius vaiučius apkoloti buvo 90*90 cm o lovytėje 120*90pleduką naudojom o su labai mažu pleduku greit išaugs ir nei lovytės uždengsi ir ypač žiemos metu nespėsi pasidžiaugti pati savo darbeliu
labas damos... man reik patarimo... kiek siulu reiktu vyriskam mekstiniui? nesioja maniskis xl dydzio marskinius... turiu 5 matkelius po 100g 150m ilgio siulu... stori butu berods 5 nr virbalu... megztinis aukstintu kaklu, reik man daugmaz zinot, nes dasipirkt reik kol akcija..
Apocalyptica parašė:
labas damos... man reik patarimo... kiek siulu reiktu vyriskam mekstiniui? nesioja maniskis xl dydzio marskinius... turiu 5 matkelius po 100g 150m ilgio siulu... st…
as savo vyrui mezgiau L dydzio megztini su pynem ir aukstu kaklu, tai sumezgiau 8 matkelius pusvilnes po 100g, 210m, tai tau, manau, tikrai reikia orientuotis apie 1kg siulu.
Apocalyptica parašė:
labas damos... man reik patarimo... kiek siulu reiktu vyriskam mekstiniui? nesioja maniskis xl dydzio marskinius... turiu 5 matkelius po 100g 150m ilgio siulu... st…
aš savo vyrui mezgiau megztini tai jam reikėjo 720gr siūlų bet siūlo storis buvo 250metru 100gr 

Aplamai lengviausia orientuotis siulu kiekyje pagal metraza, o ne pagal gramus. Bent jau as tai pirkdama siulus pirmiausia ziuriu, kiek metru yra matkelyje, tada galiu mazdaug numatyti, kiek man tu matkeliu reikes.
Ir siaip megstu visada siulu nusipirkti daugiau
, vadovaujuosi taisykle - geriau tegu lieka, negu pritruksta. Likuciai mezgejai, manau, nemaiso, galima kokia kepure dar numegzti ar kojines, bet va jei pritruksta kokio metro, tai...
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai