GK - Puokste parašė:
Sveikos merginos, i dekreta eisiu antra karta po 5m pertraukos, tai va iskilo toks klausimas.. Su pirmu to nekilo, nes viskas aisku buvo ant popieriaus alga buvo 15…
Pagal tai kiek buvo priskaiciuota ant popieriaus.
GK - Puokste parašė:
Sveikos merginos, i dekreta eisiu antra karta po 5m pertraukos, tai va iskilo toks klausimas.. Su pirmu to nekilo, nes viskas aisku buvo ant popieriaus alga buvo 15…
[email protected] mama parašė:
Ai tai jei ten ant popieriaus virs 600 budavo ir pans tai man nuo ju skaiciuos, o ne nuo i rankas gavima. Supratau. O dbr as biuletenyje esu praktiskai visa nestuma tai man sudes bendra suma kuria gaunu is sodros taip? Ir kaip suprantu kad jeigu as iseinu vasario men i dekreta tai jau sausio nebeskaiciuoja menesio?
GK - Puokste parašė:
Ai tai jei ten ant popieriaus virs 600 budavo ir pans tai man nuo ju skaiciuos, o ne nuo i rankas gavima. Supratau. O dbr as biuletenyje esu praktiskai visa nestuma…
Sausio tikrai neskaiciuos. As isejau gruodzio 27 d. Tai man nei gruodzio nei lapkricio neskaiciavo.
GK - Puokste parašė:
Ai tai jei ten ant popieriaus virs 600 budavo ir pans tai man nuo ju skaiciuos, o ne nuo i rankas gavima. Supratau. O dbr as biuletenyje esu praktiskai visa nestuma…
Taip, skaiciuoja is popierines algos. Taip, ligos pasalpa ieina, tad ji kazkiek ta vidurki sumazins. Jeigu vasari einat i dekreta tai skaiciuos is 2018.01.01-2018.12.31 laikotarpio.
Taip, skaiciuoja is popierines algos. Taip, ligos pasalpa ieina, tad ji kazkiek ta vidurki sumazins. Jeigu vasari einat i dekreta tai skaiciuos is 2018.01.01-2018.1…
Aciu, jums uz atsakyma. Na kaip sakant jau sumazes tai sumazes ta ismoka del biuletenio, nes esu nuo spalio menesio jame. Bet svarbiau isnesioti vaikeli o pinigai juk neamzinas dalykas
Mažučiucka parašė:
Sveikos![]()
Man dekretas prasideda nuo vasario 1d. bet as ketinu dar dirbti pora ar tris savai…
Negalima dirbti išėjus į NGA. Arba NGA arba darbas. Jei dirbsite turėsite grąžinti. SODRA tiek kiek uždirbote
Sveikos, mamytes,
O as turiu toki klausima. Gal kuriai teko girdeti ar susidurti.
Esu dirbanti be pertrauku praktiskai visa gyvenima. Ir isejau is darbo sia vasara ir pastojau. Realiai esu bedarbe jau 7 men. Bet gal as vis tiek galiu pretenduoti i dekreta? Gal kazka gauciau?
ZaraZara parašė:
Sveikos, mamytes,
Na laikas, kai gauni bedarbio ismoka, ieina i staza, tad viska gausit, tik aisku ismoka jau nebus tokia, kokia butu dirbant.
Na laikas, kai gauni bedarbio ismoka, ieina i staza, tad viska gausit, tik aisku ismoka jau nebus tokia, kokia butu dirbant.
Puse metu negavau pajamu ir is birzos