ZaraZara parašė:
Puse metu negavau pajamu ir is birzos
Kodel? Iseitine gal gavot?
ZaraZara parašė:
Puse metu negavau pajamu ir is birzos
[email protected] mama parašė:
Ne. Del asmeniniu priezasciu. Isejau vasara. Istojau iskart i DB. Ir isvykau atostogu i uzsieni. Ir tuo metu man buvo vizitas, nejo susitarti, liepe parsyti prasyma iseit is DB. Tai taip ir liko viskas.
Jau 6 men negaunu pajamu ir moku pati privalomji soc draudima
ZaraZara parašė:
Ne. Del asmeniniu priezasciu. Isejau vasara. Istojau iskart i DB. Ir isvykau atostogu i uzsieni. Ir tuo metu man buvo vizitas, nejo susitarti, liepe parsyti prasyma…
Tai skaičiuoja 12 mėn per paskutinius 24 mėn. Jei per tuos 24 mėn esat 12 mėn išdirbusi mokės. Nuvažiuokit į sodrą ir suskaičiuos stažą.
monstriukai parašė:
Tai skaičiuoja 12 mėn per paskutinius 24 mėn. Jei per tuos 24 mėn esat 12 mėn išdirbusi mokės. Nuvažiuokit į sodrą ir suskaičiuos stažą.
As ir susimasciau del to...
O gal mamytes, susidurete, man kokiu popieriu ten reikia tureti?
ZaraZara parašė:
As ir susimasciau del to...
O gal mamytes, susidurete, man kokiu popieriu ten reikia tureti?
Galit tiesiog paskambinti. Bet jeigu per paskutinius 24 men. turit 12 men. staza, tai ismoka jums mokes. Popieriu dabar niekur nereikia, jie viska mato.
Linulle parašė:
Galit tiesiog paskambinti. Bet jeigu per paskutinius 24 men. turit 12 men. staza, tai ismoka jums mokes. Popieriu dabar niekur nereikia, jie viska mato.
Ačiū!
laura1090 parašė:
Sveikos,žiūrėkit jai aš dabar turiu stažo kažkur 9men tai dabar kol aš dar dirbsiu iki tos 30neštumo savaitės man tas stažas dar eis? Ir pradirbus tus dar 3men jau …
Aisku eis, o kaip gali neiti, jeigu jus dirbsit
Taip.
laura1090 parašė:
O kiek laiko turi pradirbti darbe kad galetum iseiti i nestumo atostogas ir darbas tau mokėtu?
Darbas nieko nemoka, moka sodra, svarbu, kad butu 12 men stazo per paskutinius 24 menesius, cia jau nesvarbu ar vienam darbe tiek pradirbsit ar skirtinguose.