RLinaa parašė:
Labas rytas merginosNa man benukas ruvazas ismete vaiduokliuka,bet kaip suprantu jis buvo melagiukas,nes kiti testai nieko nerodo.
Kol kas 27 CD siandien, ik…
norint stebeti ryskejima reikia darytis tuos pacius testus
RLinaa parašė:
Labas rytas merginosNa man benukas ruvazas ismete vaiduokliuka,bet kaip suprantu jis buvo melagiukas,nes kiti testai nieko nerodo.
Kol kas 27 CD siandien, ik…
norint stebeti ryskejima reikia darytis tuos pacius testus
Burburbur parašė:
norint stebeti ryskejima reikia darytis tuos pacius testus![]()
Bandziau darytis benuka vakar per pietus, bet aisku blogai kad daug skysciu buvau prigerus, bet nieko neisryskejo
RLinaa parašė:
Bandziau darytis benuka vakar per pietus, bet aisku blogai kad daug skysciu buvau prigerus, bet nieko neisryskejo![]()
kada mm turi but? koks ciklas?
Laila1 parašė:
kada mm turi but? koks ciklas?
ciklas 28-29 dienos, mm turetu jau prasideti sestadieni-sekmadieni
praita menesi man buvo sudurniavusios mm, susirgau savaite veliau, bet kodel taip ir neaisku.
RLinaa parašė:
ciklas 28-29 dienos, mm turetu jau prasideti sestadieni-sekmadienipraita menesi man buvo sudurniavusios mm, susirgau savaite veliau, bet kodel taip ir neaisku.
aj supratau. dar labai anksty tau
Laila1 parašė:
aj supratau. dar labai anksty tau![]()
Atrodo kitoms rodo pries mm jau tstukai,tai ir as vyliausi, bet dabar tiesiog reikia plaukti ir kantrybes
RLinaa parašė:
Atrodo kitoms rodo pries mm jau tstukai,tai ir as vyliausi, bet dabar tiesiog reikia plaukti ir kantrybes![]()
acha
aš pasikartosiu, - mano sesej parodė tik 7 d vėluojant mm.......kaip ji nervavosi - šakės:))) ir tai maaaaažą vaiduokliuką, o ryškias dvi juosteles parodė tik po 14 vėlavimo dienų
Agniusdei parašė:
Man žinokit jau kažkaip neramu darosi.. kuo daugiau informacijos skaitau, tuo labiau pradedu tikėt, kad natūraliai pastot neišeis..
Visoms mums viena diena pavyks..
nors ir man vakar silpnumo akimirka buvo..
bet nieko atidirbau nakti.. ryte paziurejau kokie grazus yra miegantys vaikuciai ir kazkaip vel protas i vieta gryzo kad turi bleeemba pavykti vistiek
smilekns parašė:
Labas rytas, mergaitės! Bandau jau jus palikti ir paskleidžiu didelį storą riebųvirusą! Lai jis kuo greičiau jus visas užkrečia!
:…
Kaip smagu!
kuo didziausios sekmes
o virusa as butinai pagausiu kaip nors
smilekns parašė:
Labas rytas, mergaitės! Bandau jau jus palikti ir paskleidžiu didelį storą riebųvirusą! Lai jis kuo greičiau jus visas užkrečia!
Ooo kaip isreskejot
kaip dziugu uz jus
lengvo nesiojimo
smilekns parašė:
sveikinimai didžiausi, ir siųskite mums virusiuką, pasidalinkite paslaptimi, kaip pavyko
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai