Nakties parašė:
jau ir taip įdomiai atrodo nt fotosesija - tai prie lango, tai ant stalo, tai išardžius, tai vėl surinkus ir vis tiek nesimato normaliai nuotraukose
o g…
Oi, aš irgi taip lakstau
Gi reikia prie visų įmanomų apšvietimų pabandyt
Nakties parašė:
jau ir taip įdomiai atrodo nt fotosesija - tai prie lango, tai ant stalo, tai išardžius, tai vėl surinkus ir vis tiek nesimato normaliai nuotraukose
o g…
Oi, aš irgi taip lakstau
Gi reikia prie visų įmanomų apšvietimų pabandyt
Sivija parašė:
As pati turiu testuka 8-9 dpo ir turbut is didelio noro kazka matau,akylosios per foto dar nieko neuzmate.MM nelaukiu 10.03
Pas jusu matomas vaiduoklis matos
linkiu rysket
Nakties parašė:
Kantrybė?negirdėjau
šio ryto vaiduokliukas, ryt mm diena.
Matau šešėliuką
jupi parašė:
Merginos, kokie jusu atsiliepimai apie Rapipreg testus? Ar jie linke meluoti, ar jautrus?
Visiškas š. Nepatariu visiškai. Jokiais būdais, net jei tai būtų paskutinis testas vaistinėj
Melagių melagiai didžiausi iš visų
imaginary parašė:
Visiškas š. Nepatariu visiškai. Jokiais būdais, net jei tai būtų paskutinis testas vaistinėjMelagių melagiai didžiausi iš visų
![]()
Kodel jie raso kad aptinka hcg 7d po apvaisinimo jei jie tik 25 miu jautrumo. Nusipirkau o tik db perskaiciau instrukcijoj ju jautruma. Tai net nedarysiu snd, nes mm turi buti tik sestadieni ateinanti, bet turejau si cikla la ankstyva ovuliacija, tai sugalvojau anksciau bandyt.
jupi parašė:
Kodel jie raso kad aptinka hcg 7d po apvaisinimo jei jie tik 25 miu jautrumo. Nusipirkau o tik db perskaiciau instrukcijoj ju jautruma. Tai net nedarysiu snd, nes m…
mažiau tikėkit ką ten rašo nes parašyt galima beleką
jupi parašė:
Merginos, kokie jusu atsiliepimai apie Rapipreg testus? Ar jie linke meluoti, ar jautrus?
As tai pasakyciau taip - ju negalima jokiu budu vertint veliau, nes beveik visada meta dziuvima arba tokia siaura siaura rausva juostele ? bet sunu man butent sitas parode ?
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai