Stellita parašė:
Vakar irir šian
Kodel tu nepasidarai hcg, o kasdien testus darais? Man tai nervu butu gaila.
Stellita parašė:
Vakar irir šian
Kodel tu nepasidarai hcg, o kasdien testus darais? Man tai nervu butu gaila.
Elzex parašė:
Kodel tu nepasidarai hcg, o kasdien testus darais? Man tai nervu butu gaila.![]()
Aš dariaus hcg antrad. O dabar savaitgalis
Stellita parašė:
Šian rytinis
Stellita, nepykit, bet kodel vis toliau perkat tuos shudinus, atsipasant, clear choice?
Na tiek neigiamu pavyzdziu, kelem ne viena, kad MELAGIAI, ruzava juostele meta.. Meskit juos i siuksline ir prisipirkit easy, per akcijas internetinese vaistinese jie po 1,35 buna!
WhiteMouse parašė:
Stellita, nepykit, bet kodel vis toliau perkat tuos shudinus, atsipasant, clear choice?Na tiek neigiamu pavyzdziu, kelem ne viena, kad MELAGIAI, ruzava juostele…
Todėl, kad prie manęs be šitų tik benų yra vaistinė. Šian pas mama esu tai iki euro nueisiu
Stellita parašė:
Šian rytinis
Nu nepykit, bet aš tikrai nei vienam jūsų teste neįžiūriu vaiduoklio... dar jei gerai pamenu sakėt,kad hcg nerodė neštumo, tai manau nereikia nereikia labai daug vilčių dėti, paskui skaudžiau sulaukti mm būna. Aišku linkiu , kad mano akys klįstų ir , kad visgi kažkas ryškaus teste atsirastų
WhiteMouse parašė:
Stellita, nepykit, bet kodel vis toliau perkat tuos shudinus, atsipasant, clear choice?Na tiek neigiamu pavyzdziu, kelem ne viena, kad MELAGIAI, ruzava juostele…
Dabar net nereikia internetu akcijų ant easy testų gaudyt , kiek pirkau tai 30% nuolaidą duoda viskas beveik, ir testams (lygtais iki naujų metų)
Stellita parašė:
Aš tiktai foto įkeliu, gal galima be pamokslavimų? Sakiau kodėl easy nepirkau, šian turėjau galimybę tai ir nusipirkau
Isardykit, tikrai kazka matau
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/nestumo-testo-vaiduokliai-14
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai