LifeHappens parašė:
Netikėkit aklai šitais. Man aiškią juostelę rodė o nėštumo nebuvo.
Tai gal anksti persileidimas buvo?
LifeHappens parašė:
Netikėkit aklai šitais. Man aiškią juostelę rodė o nėštumo nebuvo.
Tai gal anksti persileidimas buvo?
Diadema_M parašė:
panos 8 dponeiskenciau
![]()
![]()
Nk nematau🙈
mamute. parašė:
neiskenciau ir as,tad nz nei ka galvoti,kai nori matyt,matai ta ka nori🙈😊daugiau negadinsiu,mm tik kita savaite😊kaip pakreipi paziurejus vis skirtingai ziurisi😊…
Labai pilka gali but isdziuvimas
Ramunele1213 parašė:
Labai pilka gali but isdziuvimas
bet tai dviem min praejus paveikslavau🤔tikiu kad gal ir nesimato🤔
mamute. parašė:
neiskenciau ir as,tad nz nei ka galvoti,kai nori matyt,matai ta ka nori🙈😊daugiau negadinsiu,mm tik kita savaite😊kaip pakreipi paziurejus vis skirtingai ziurisi😊……
Matosi, man šitas kažkada dar ryškiau rodė, o mm atėjo net anksčiau 😊 bet gal vaiduokliukas, žiūrėkit ryskejima 😊
Lauryyt_ parašė:
Matosi, man šitas kažkada dar ryškiau rodė, o mm atėjo net anksčiau 😊 bet gal vaiduokliukas, žiūrėkit ryskejima 😊
tai vat,buna vaiduokliukas,kartais ir lieka vaiduokliu😁,,visos tikimes ir laukem tu dveju bruksniuku😊kaip yra sakoma,,ateis laikas bus ir vaikas''😊tik kantrybes visoms reikia😏
mamute. parašė:
tai vat,buna vaiduokliukas,kartais ir lieka vaiduokliu😁,,visos tikimes ir laukem tu dveju bruksniuku😊kaip yra sakoma,,ateis laikas bus ir vaikas''😊tik kantrybes vis…
Na, as tai tikrai matau vaiduokliuka, ypac, kai truputi paverti telefona i prieki 😊😊 labai tikiuos, kad nemeluoja jum sis testas ir ryskesit po truputi 😁🤞
Zyzy parašė:
O man testai jau pakankamai ryškūs buvo ir šnd pradėjo terliot😪
prg tyreisi? gal krenta?ir pirma trimesta patepliojimao galimi neprarask vilties
Diadema_M parašė:
prg tyreisi? gal krenta?ir pirma trimesta patepliojimao galimi neprarask vilties
Nesityriau. Man su pirmu ir terliojo, ir gan ilgai. Kažkaip buvau rami su šiuo nėštumu,ramiai laukiau vizito pas gyd.,bet jaučiu bus nieko gero jau...😪
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai