Vartotoja parašė:
Man dabar taip😂 testo dar nesidariau![]()
Įdomiai kas čia gali but 😁
Vartotoja parašė:
Man dabar taip😂 testo dar nesidariau![]()
Marija9113 parašė:
Vienas is dvieju arba keistas pms arba nestumas😁
Vartotoja parašė:
Vienas is dvieju arba keistas pms arba nestumas😁
Aš tai esu pasimetusi nes du testus pasidariau vienas rodė vaiduokliuka o kitas tik viena juostelę. Tai ir nesuprantu kas čia vyksta 😁
Marija9113 parašė:
Aš tai esu pasimetusi nes du testus pasidariau vienas rodė vaiduokliuka o kitas tik viena juostelę. Tai ir nesuprantu kas čia vyksta 😁
Ryskus vaiduokliukas?
man su pirmu nestumu irgi pradzioj vaiduokliukas buvo bet kita diena jau ryskejo
Vartotoja parašė:
Ryskus vaiduokliukas?man su pirmu nestumu irgi pradzioj vaiduokliukas buvo bet kita diena jau ryskejo
![]()

Marija9113 parašė:
Tokio ryškumo buvo. Bet šitas testas parodo po aštuonių dienų jeigu turėjai lytinių santykių o kaip antra dariausi tai pirkau testą kai lieka 5-7 ciklo pradžios. Ir…
Chm sunku pasakyt🤔 manau kartot dar reiketu po keliu dienu
Marija9113 parašė:
Tokio ryškumo buvo. Bet šitas testas parodo po aštuonių dienų jeigu turėjai lytinių santykių o kaip antra dariausi tai pirkau testą kai lieka 5-7 ciklo pradžios. Ir…
jei nepasirodys mm tai dar pakartokit testa po keliu dienu.. visaip gali but..
Zyzy parašė:
Sveikos merginos. Kaip manot,ar cia pakankamai ryškėja🤔 pas gyd.tik 11.12 tai einu iš proto iki tol🤭
paryskejimas tai tikrai matyti, nusiraminkit
o veliau jei kyla nerimo pasidarykit hcg ir prg ir po keliu dienu matysit ar gerai auga skaiciai
charlee23 parašė:
paryskejimas tai tikrai matyti, nusiraminkito veliau jei kyla nerimo pasidarykit hcg ir prg ir po keliu dienu matysit ar gerai auga skaiciai
![]()
nu gal ir reikia nurimt..tik nežinau kaip🤔🤭
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai