ClipClop parašė:
As tiesiog uk ebay perku, one step ovulation tests![]()
norisi kazkaip greiciau gaut. o va vaistinese tai kosmines kainos
ar padejo jie kam nors?
ClipClop parašė:
As tiesiog uk ebay perku, one step ovulation tests![]()
norisi kazkaip greiciau gaut. o va vaistinese tai kosmines kainos
ar padejo jie kam nors?
enriqtea parašė:
Nu as ir pati mastau kad sesute gines nusisnekejo... o snd jau 4 d kaip mm nera... vakar siulelis kraujo mazas pasirode... sakau jeeee prasideda.. o atikeliau su sv…
Nepyk.. bet ji ką,ekstrasensinių galių turinti ir kauriai matanti. Kad be apžiūros jaučia nėštumą?
Ačiū_Tau_Meile parašė:
Nepyk.. bet ji ką,ekstrasensinių galių turinti ir kauriai matanti. Kad be apžiūros jaučia nėštumą?![]()
Tai as ir sakau kad mano nuomone ji nusisnekejo.. juk testas neigiamas... o vakar kaip susinervinau kad gine neprieme . Teks laukt 21d :/ nervina... noriu suzinot kas man greiciau...
enriqtea parašė:
Tai as ir sakau kad mano nuomone ji nusisnekejo.. juk testas neigiamas... o vakar kaip susinervinau kad gine neprieme . Teks laukt 21d :/ nervina... noriu suzinot …
Sutrikęd ciklas ir tiek. Man taip būna po ligų ir vaistų vartojimo.
Ačiū_Tau_Meile parašė:
Nepyk.. bet ji ką,ekstrasensinių galių turinti ir kauriai matanti. Kad be apžiūros jaučia nėštumą?![]()
sesutes visada turi to paklausti, nes vienoks bendravimas su paciente, kuri gimdys, ir kitoks, jei nores nutraukti nestuma.. ir skuba tuomet kitokia. Tai tik paprastas techininis klausimas
pipi parašė:
sesutes visada turi to paklausti, nes vienoks bendravimas su paciente, kuri gimdys, ir kitoks, jei nores nutraukti nestuma.. ir skuba tuomet kitokia. Tai tik papras…
Nu bet pirma reikia būt nėštuke.. o ne spręst kl ką darys
pipi parašė:
sesutes visada turi to paklausti, nes vienoks bendravimas su paciente, kuri gimdys, ir kitoks, jei nores nutraukti nestuma.. ir skuba tuomet kitokia. Tai tik papras…
Nu bet pirma reikia būt nėštuke.. o ne spręst kl ką darys
enriqtea parašė:
Dariau ir benuka ir rapipreg... abu neigiami.. vakar su gines sesute snekejau viska pasakiau.. o ji manes paklause.. gimdysit? Snd pas gine leksiu gal priims
Galiu spėt iškart, kad lankotės poliklinikoje
ten verda linskmas gyvenimas. Ir kaip suprantu visos pacientės ateina per pirmus bandymus pastojusios iškart be abejonių ir kitų priežasčių vėluojančiom mėnesinėms nėra, jei tokius klausimus užduoda
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai