moonce0123 parašė:
Dieve mano, kam vyras ir moteris sutverti? Jau tuos vyrus piesiat kaip bejausmius antzmogius![]()
Geriau galvokit, kaip piešiat kūdikius. Vyrai jau suaugę, neprapuls
Ypač tie, kuriems fantazija neša ir už lovos ribų
moonce0123 parašė:
Dieve mano, kam vyras ir moteris sutverti? Jau tuos vyrus piesiat kaip bejausmius antzmogius![]()
Geriau galvokit, kaip piešiat kūdikius. Vyrai jau suaugę, neprapuls
Ypač tie, kuriems fantazija neša ir už lovos ribų
vesta.jociute parašė:
Nu bet yra tokie dalykai kaip lopsiai iki kazkiek laiko kol isauga tai puikus sprendimo budas jei vaikui reikia miegoti kartuir kartu ir atskirai
kaip daznai…
O kam vyra isvyti is miegamojo? Mes visi puikiai miegame vienole lovoje ir apie vyro isvaryma is miegamojo nembuvo nei kalbos. Jis tevas, o ne svetimas zmogus juk
24karatai parašė:
Vaikas gimsta jau priprates prie motinos silumos ir artumo, nes 9 menesius buvo diena is dienos visur su ja.
Tai diena nemiegu pora valandų vyras tada prižiūri. Bet matyt nesu dar tiek pervargsti,nes sunku dieną miegot. Rupi kiti dalykai
@Lauruciukas@ parašė:
Ne kaip mamai geriau, o kaip teciui geriau. Butent vyrai mamoms smegenis pudrina, kad reikia privatumo ir bla bla bla.... Tai dazniausiai buna taip, kad sako abu pa…
nebūtinai, pažįstu mamų,kurios pačios nenori miegot su vaikais,gal čia kokia pogimdyvinės depresijos pasekmė
24karatai parašė:
O kam vyra isvyti is miegamojo? Mes visi puikiai miegame vienole lovoje ir apie vyro isvaryma is miegamojo nembuvo nei kalbos. Jis tevas, o ne svetimas zmogus juk
čia jau priklauso nuo galimybių, pvz.mes namie miegam visi trise, bet kaime tėtis miega kitoj lovoj, nes paprasčiausiai nėra didelės lovos ir mes netelpam
tada tėtis gaunas kaip ir išvytas
Mary.S parašė:
Netiesa. Vyrus iškrausto miegoti kitur mažuma. To visai nereikia daryti![]()
Aš negaliu miegot su vyru nes labai knarkia
aš tik dar labiau pervargciau su juo miegodama. Kai laukiausi miegojau su ausų kištukais. Esu labai jautri garsams.
zuikutia223 parašė:
aš tik dar labiau pervargciau su juo miegodama. Kai laukiausi miegojau su ausų ki…
Man miegoti trukdo net vyro kvepavimas ar laikrodzio tiksejimas, isbandziau ausu kamstukus, dabar galiu ramiai miegot
eglute123 parašė:
nebūtinai, pažįstu mamų,kurios pačios nenori miegot su vaikais,gal čia kokia pogimdyvinės depresijos pasekmė![]()
Na, as zinau kelis atvejus, kai apie vaiko migdyma kitame kambaryje buvo nuspresta gerokai pries gimstant vaikui...
zuikutia223 parašė:
aš tik dar labiau pervargciau su juo miegodama. Kai laukiausi miegojau su ausų ki…
Na, jūsų situacija nestandartinė. Ir čia ne vaiko kaltė
@Lauruciukas@ parašė:
Man miegoti trukdo net vyro kvepavimas ar laikrodzio tiksejimas, isbandziau ausu kamstukus, dabar galiu ramiai miegot![]()
Man tas pats. Laikrodžio pas mane namie nei vieno nes veda iš proto. Visad miegodavau su ausų kištukais bet dabar kai miegu su vaikeliu negaliu jų dėtis kad girdėciau kada pabunda. Na aišku kad vaikelis nekaltas dėl mano jautrumo,bet aš pirmenybę teikiu vaikui o ne vyrui
O vyras ir nepyksta atskirai miegodamas juk ir jam pailsėt reikia
as vyrą vakarais palepinu skania vakariene ir tai atperka viską
nes kai padarau būtent kas patinka jam jis išsišiepęs kaip kūdikis
Mary.S parašė:
Rimi yra nekepintų. Popierinėje pakuotėje. Aišku, kaina didesnė, bet skonis, kvapas ir išvaizdas kardinaliai skiriasi. Tik kad prie jų priprast reikia![]()
As LT kruopose daznai akmenu rasdavau, tai ne karta dantys kentejo..... Galetu ir tai parasyt....
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai