E.M 2012 parašė:
cia kur?![]()
eiveniu g.kaunas. Man buvo gimtajame mieste diagnozuotas ale vezys, o kaunas atrado fibroadenoma
E.M 2012 parašė:
cia kur?![]()
eiveniu g.kaunas. Man buvo gimtajame mieste diagnozuotas ale vezys, o kaunas atrado fibroadenoma
antoska.au parašė:
eiveniu g.kaunas. Man buvo gimtajame mieste diagnozuotas ale vezys, o kaunas atrado fibroadenoma![]()
Klinikos cia
Emse parašė:
Klinikos cia
tai zinau kad cia klinikos
Pelene-22 parašė:
O as niekam nedaviau nieko, esu 100% patenkinta.
O situaciju buna visokiu, gyd irgi zmones ne aiskaregiai, visi yra uz naturalu gim…
padeti naturaliai??? iki paskutines minutes niekas neatejo prie manes, kol nepasisaukiau pati, o saukiau ilgai ir vyras buvo isbeges, gimdymas greitai prasidejo. O kai galu gale prisisaukiau, tai juokiasi ir aisdkina, kad negimdau, nors kaklelio nesiteike apziuret. Kadangi esu ne is tyliuju grieztai pareikalavau, kad apziuretu, tada staigiai Goberi iskviete, tas dar karta pasijuoke, neva negali buti, kad pries valanda buvo atsidare 2 cm, o dabar jau gimdau. O kai apziurejo, tai nustebo, bet teisybes israiskos nepamaciau. Pradejo visi begioti, kol susiruose, vos ne pati pagimdziau. Ir pasakysiu dar, ten zmogiskumas ne pagal statusa, ne kas pinigu daugiau turi, ne mielas veidelis, o duok kuo greiciau i kisene ir butinai pries. Bet ir tai abejoju ar tai butu padeje, jeigu zmones darbo nemyli, nuvarge nepatenkinti. Gerai vyras pasake, tik pamates akuserius supratau, kad neduosiu nei pries nei po, tos pacios nuomones ir pati buvau. Del epiduro labai dziaugiuosi, ne visu skausmas vienodas. As su abiejais labai lankinaus, su pirmuoju 3 paras su antra 10 h bet skausmas buvo su antra smarkesnis, jau nebepakenciamas.
E.M 2012 parašė:
Reikejo i klinikas vaziuoti ,greit suprastum kas yra kluonas![]()
klinikose gimdziau pirmaji, ten isvis baisu, konveijeris...niekam tu nerupi ir mirsi nerupesi
atsiprasau uz issireiskima itin ziauru, bet gimdziau pirmaji ir patyriau tikra pragara
myform parašė:
padeti naturaliai??? iki paskutines minutes niekas neatejo prie manes, kol nepasisaukiau pati, o saukiau ilgai ir vyras buvo isbeges, gimdymas greitai prasidejo. O …
tai turbut papuolete ant vienos pamainos kur jiems dzin viskas, as buvau pauolusi ir labai gailejausi
Neinga parašė:
Gimdžiau čia, nepatarčiau niekam!!!!!!!!!!!!!!! Nei vienas gydytojas nebuvo su darbo pažymėjimu, tai ir nežinau, kokia gydytoja mano gimdymą priėmė, bet galvoju nuv…
Jum reikejo gimdyt klinikose tai butumet tikrai suzinojus kas tai yra kluonas.As kaip gimdziau tai susiduriau su nemazu daktaru abejingumu.As gimdziau 20 val su skatinamais vaistais.Mergaite pas mane gime sveika aciu dievui .Bet va mano pacios sveikata tris men vos ant plauko nekabejo nes gimda pasirodo buvo prastai isvalyta kraujavau kaip nezine kas .Atsigavau tik tada kaip mano daktare vaistu man israse leidziamu gimda kad tvarkytusi.Na o seip tai buvo tartasi mazylio namuose gimdyt .Na man ten labai patiko aplinka irv seseles ir gydytojai pas kuriuos lankiausi patiko.O gimdyt teko del to klinikose kad i pati nestumo gala nesciuju cholestaze susirgau tai teko gultis i patologini klinikose.Jai antra teks kada gimdyt ir sveikata nepaves tai tik mazylija gimdysiu.
Anemun parašė:
Jum reikejo gimdyt klinikose tai butumet tikrai suzinojus kas tai yra kluonas.As kaip gimdziau tai susiduriau su nemazu daktaru abejingumu.As gimdziau 20 val su sk…
Na taip, apie klinikas taip pat nekokie atsiliepimai ten gimdžiusių, tačiau, kai susidūriau su tokia patirtimi mažylyje, tai jau net nežinau, kur kitą vaikutį gimdyčiau..
antoska.au parašė:
tai turbut papuolete ant vienos pamainos kur jiems dzin viskas, as buvau pauolusi ir labai gailejausi
tai man visada taip sekasi, visa neztuma viskas puiku buvo, turejau gera ginekologe mazylyje, gaila, kad su ja nesusitariau. Na bet nors tuos pinigelius galesiu skirti vaikams. Teko ir paguleti mazylyje del gimdos susitraukinejimu, tai buvo geros akuseres ir vedeja labai faina. Na bet tik atejo metas gimdyt ir se tau...papuoliau ant blogos
Na aisku kita vertus, pagalvojus buna ir gal kam blogiau. Nieko tokio istveriau, jei reikes dar istverciau. Patarimas mamytems, jei netycia ir jums bus bloga pamaina, nenusileiskite, viska sakykite tiesiai sviesiai, jus ligonineje esate viskas, jus i gyvenima ir valstybei padovanojate dar viena gyvybe, dar viena pilieti, tad jus esate karaliene. Ir tas personalas turi sokineti aplink jus, nes jusu ir kudikio gyvybe yra svarbiausia. Aisku suprantama, kad kai labai skauda kartais sunku uz save pakovoti, ar ka pasakyti kas negerai, tai susitarkite su vyru, kad jus saugotu ir uz jus pakovotu, aisku jei tik prireiks. Ir linkiu, kad nebutu nesklandumu ir nemalonu gimdant ir atnestumet i pasauli sveika grazu kudikeli
antoska.au parašė:
o va as gimdziau mazylio gimdymo namuose, tai ispudziai nekokie. Su vyru mus vos ne isvadino chronciais, tipo nieko nezinome apie gimdyma, kaip auginsime mazyli(na …
As pati prie 6 menesius gimdziau, ir pinigu nedave personalui, bet tikrai situacija analogiska nebuvo.Turbut kiekvieniems skirtigai, bet mums viskas gerai buvo.Pragulejau ten su vyru 7 dienas, atikekit daug zmoniu prie manes keitesi, tikrai pripazinsiu buvo ir tokiu slaugiu, kurios ir griezciau kazka pasako, bet ar delto reikia sau nervus gadintis? Juk ir mes patys buname visokiu nuotaiku, todel nereikia tiketis, kad jos ten kelias aplink mus turetu vaikscioti- visi dirba savo darba. Juk pagimdyti pagimdete. Galiu palyginti su klinikom, tai cia tikrai 100 geriau, jau vien del to, kad si istaiga mazesne ir demesio tikrai daugiau imanoma sulaukti negu Klinikose. Faktas tas jei pati noriai ir graziai su kitais zmonemis elgsites, manau ir i jus atitinkamai ziures.
Sekmes !
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai