Debesėlė parašė:
Gal kas gali priminti nuo kelintos val buna paskaiteles?![]()
Nuo 10 val
Debesėlė parašė:
Gal kas gali priminti nuo kelintos val buna paskaiteles?![]()
Nuo 10 val
jamaica parašė:
O kaip del vonios? Pasipraset ar pasiule? Gal kvailas klausimas bet ka vilkejot vonioje? Ir ar tuo metu ir vyras buvo toje patalpoje?
Man pasiūlė bet aš jau ir klausus būčiau, nes buvau girdėjus, kad labai padeda. Lipau nuoga man rodos, žinokit neatsimenu ? vyras irgi galėjo būt, nes ten atskira tokia patalpa prie gimdyklos. Tai beveik valandą pailsėjau, su vyru net paplepėjom ? o jau buvo 7cm kai ėjau į ją, išlipau su 8.5 cm
žinokit man vonia stebuklingai padėjo.
As pirma vaika kai gimdziau, irgi ejau i vonia, tai man buvo patys geriausi nuskausminantieji, jokio kito nuskausminimo neimiau, o ir kaklelis greiciau atsidarinejo. As manau, kad kam patinka vanduo, tai vonia yra puikus budas palengvinti laika iki pacio gimdymo. Antra mazyli kai gimdziau, viskas vyko zymiai greiciau ir i vonia jau nespejau
Dabar vyrui sakau, kad vaziuosim i GN greiciau, kad speciau dar vinioj pagulet
Debesėlė parašė:
Sveiki.gal kas lanketes, lankotes pas Janaviciene?kokiu apie ja atsiliepimu turit?![]()
Aš lankiausi. Esu patenkinta. Jei tikitės paglostymų,tai to negausit. Konkreti,nedaug kalbanti gydytoja,bet gana kruopšti.
jamaica parašė:
O kaip del vonios? Pasipraset ar pasiule? Gal kvailas klausimas bet ka vilkejot vonioje? Ir ar tuo metu ir vyras buvo toje patalpoje?
Bent man tai pirma karta pasiule, bet tik dar labiau sustiprino saremiu skausma. Antra karta vonia buvo uzimta (ji yra viena tarp dvieju gimdyklu), bet jau ir nebereikejo, nes viskas vyko neitiketinai greit, o trecia karta irgi kelis kartus siule, bet prisiminus pirmaji gimdyma nenorejau i ta vonia net ziuret
ginteeee parašė:
Dar norejau paklaust kiek kainuoja mokamas echo,kad lyti nusttatyt?.Draugei reikia.Aciu![]()
Kiek pamenu paprastas echo 20 eur
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/p-mazylio-gimdymo-namai-2
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai