Laiminga Ina parašė:
Ačiū. Kai turiu mylincia seima.viskas daug lengviau kai priziuri slaugo ir lepina
Kiek sav buvo?
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįLaiminga Ina parašė:
Ačiū. Kai turiu mylincia seima.viskas daug lengviau kai priziuri slaugo ir lepina
Kiek sav buvo?
Simusele parašė:
Sveikos merginos, susiduriau ir as su persileidimu... kazkada buvau pagalvojus, kad butu baisu, bet va ir se tau....
Sveika ,laikykis.as ir niekad nemaniau kad man taip nutiks,bet va....po siai diena dar kraujuoju...
Labas visoms ☺ mano patirtis ir ne stebuklinga per 2016 m . Patyriau 3 persileidimus vienas is ju 10 sav. Nesivystantis buvo ?. Na ka dabar gryzome is Tailando pailseje, pasilepine pasidariau testa ketvirtadieni op ziuriu teigiamas, laimes aisku daug , imtyse na gal si karta bus viskas gerai. Na ir ka jus manot sestadieni suskaudo ir kraujas pasirode, tai kaip suprantu tikriausiai stebuklo jau nesitiket ir pas gydytoja neit ? Net nzn ka galvot ....
Gintuzas parašė:
Labas visoms ☺ mano patirtis ir ne stebuklinga per 2016 m . Patyriau 3 persileidimus vienas is ju 10 sav. Nesivystantis buvo ?. Na ka dabar gryzome is Tailando pai…
Žinoma lėkit pas gydytojus ir kuo galima greičiau. Čia ne juokai. Jei nusiteiksit, kad praradau 3 prarasiu ir visus, tai tikrai niekad neišnešiosit mažiuko.
Net negalvokit apie blogiausia ir lėkit tikrintis!
Roberta V. parašė:
Žinoma lėkit pas gydytojus ir kuo galima greičiau. Čia ne juokai. Jei nusiteiksit, kad praradau 3 prarasiu ir visus, tai tikrai niekad neišnešiosit mažiuko.
Bet matot man ne siaip tepa o jau kraujuoju taip kaip per mmm ...
Gintuzas parašė:
Bet matot man ne siaip tepa o jau kraujuoju taip kaip per mmm ...
Tai važiuokit į priimimąjį, gal dar galima išgelbėti kūdikį. Nebedvejokit, kad va nieko nebebus ir sėdžiu namie. Laukdama stebuklo. Jei pati nenorėsit padėti vaikučiui, jis gali ir negimti.
Aš manau, kad nu nepasiseks tai nepasiseks, bet privalot padaryti viską. Nes vėliau kaltinsit save.
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai