braske21too parašė:
labai gerai pasakyta![]()
aciu
tai tu testuka jau nusipirkai?
maniskis kai suzinojo kad jau veluoja rimtai, tai visas isissiepes krepsini isvaziavo zaisti
braske21too parašė:
labai gerai pasakyta![]()
aciu
tai tu testuka jau nusipirkai?
maniskis kai suzinojo kad jau veluoja rimtai, tai visas isissiepes krepsini isvaziavo zaisti
ramuma parašė:
tai taip iseina, kad tau pirma karta gyvenime buvo velyva OV? Aisku galimas daigtas, nesu isigilinusi, bet kiek skaiciau apie moters kuna, tai pas visas mus yra nevaisingu menesiu, yra ankstyvu OV yra velyvu, tai jei OV turi itaka ciklui didziaja dalimi ciklo vistiek negali atkelti, arba gali, bet tada tavo ciklai labai nereguliarus turetu buti ...aisku cia tik pamastymai garsus
kuriais bandau sau suteikti vilti ir priestarauti tavo pasakymams nesitikek
![]()
dar galimas daiktas, kodel daug veliau ateina mmm, gyvybe pradeda megstis, bet nepavyksta jai uzsimegsti, puslyte nusilpsta, nes nebeisimaitina is saves, papildomo maitinimo is moters kuno negauna, nes galutinai neprisitvirtina, ji zusta, nebeskleidzia hormonu ir ateina velyvos mmm. Is kur ir sako moterys mes isiteigem pykinimam isiteigem svaigima.. manau cia nevisai tiesa, niekas neisiteige, manau gyvybe mezgasi, bet deja ji buna per silpna... cia velgi tik mano skaitytos zinios ir suvestos i viena, kuriomis as linkusi tiketi, begalei moteru su mmm isiena viskas ir jos net nesuzino, kad buna pasotujusios
as ir pritarciau ir ne, vistiek manau itaiga ir pasamone kartais paima virsu
ramuma parašė:
taip paima, bet jei ciklas 30dienu 10 dienu sudaro 1/3, tiek itaiga nemanau kad taip labai veikia, plius temperatura irgi kazin ar uzkeliabet aplamai cia isvis tik mano sapaliojimai bijancios mmm kad neateitu
, nekreipkit demesio i mane
![]()
na taip jei jau yra temperatura tai jos neisgalvosi, bet visa kita manau galima isikalbeti, man irgi taip buvo
spygliukee parašė:
na taip jei jau yra temperatura tai jos neisgalvosi, bet visa kita manau galima isikalbeti, man irgi taip buvo![]()
nu gal, jei si karta susirgsiu tai pagalvojus apie sestadieninius simptomus viskuo itikesiu, kad galima ir apsivemti nuo itikejimo
paukstuke parašė:
labutisč po kokio nestumo laiko tau testas parode teigema rezultataĘ nes man menesiniu nera jau 4 toj diena o testas snd rode neigema
na pirmaji vaiduokliuka pamaciau dar likus dviem dienom iki mmm, siandien toks ryskus testukas jau del to kad gera savaite po turejusiu buti mmm
o tu nenusimink dar, jei buvo velyva ovuliacija, dar gali ir neparodyti testukas nieko, tikrai yra atveju, kad iki keliu menesiu net nesuzinai kad laukiesi...siulyciau pasidaryti hcg kraujo tyrima, jis tikrai nustatys ar laukiesi netgi tada kai testukai nieko nerodo
ramuma parašė:
Galactica, tu pirma testuka ne toki atlikai first response early result?
as pirmus du testukus dariausi is cia, net nzn ar jis turi pavadinima
www.vaisingitestukai.lt
ramuma parašė:
nu gal, jei si karta susirgsiu tai pagalvojus apie sestadieninius simptomus viskuo itikesiu, kad galima ir apsivemti nuo itikejimo![]()
na apsivemimo tai nemanau, kad isitikint gali, bet tokius dalykus kaip pilvo skausmas, galvos svaigimas, silpnumas tai drasiai
bent jau man taip buvo
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai