rutis82 parašė:
is seniau pas mus pargryzokuo daugiau tuo geriau
![]()
Joa joa kuo daugiau tuo smagiau
rutis82 parašė:
is seniau pas mus pargryzokuo daugiau tuo geriau
![]()
Joa joa kuo daugiau tuo smagiau
man 21 bet jau sunkokai butu su dviejais vaikiukais mokintis o dar nama statomes darbu pilna
bet jai stoju mokintis dar kokie 4metai atsideda o jai leliuka darom du metai atsimestu mokslam ...tai pasimetus esu... o P ivyko del nesivystancio.pirmas netekau dvynuku 11sav o nesivyste nuo 9 paskui gime mazoji ir dabar vasari dar vienas 10sav buvo tik 6
xaciux parašė:
man 21 bet jau sunkokai butu su dviejais vaikiukais mokintis o dar nama statomes darbu pilnabet jai stoju mokintis dar kokie 4metai atsideda o jai leliuka darom du metai atsimestu mokslam ...tai pasimetus esu... o P ivyko del nesivystancio.pirmas netekau dvynuku 11sav o nesivyste nuo 9 paskui gime mazoji ir dabar vasari dar vienas 10sav buvo tik 6
![]()
Uzjauciu tave
o tyrimu nedare kokia priezastis? man irgi pirmas buvo nesivystantis 9savaiciu o sustoju vystitis apie 6-7savaite o antras tik pasidarius testa pamacius teigiama praejo 4kokios dieneles ir persileidau tai va musu trecias bandymas tikiuosi bus sekmingas uzsibaigs viskas geruoju
o jei kas ne taip tai nors tyrimus padarys kas per priezastis kad taip vis ivyksta nors as tikiuosi kad taip daugiau niekada nebeivyks
o del mokslu ir vaikuciu tai taip bus sunku bet mano broliene sugebejo baigti mokstus su dviem vaikasi 2 metai skirtumas jiems buvo gal 3 ir 1 metai kai ji baiginejo jei gerai atsimenu
xaciux parašė:
man 21 bet jau sunkokai butu su dviejais vaikiukais mokintis o dar nama statomes darbu pilnabet jai stoju mokintis dar kokie 4metai atsideda o jai leliuka darom du metai atsimestu mokslam ...tai pasimetus esu... o P ivyko del nesivystancio.pirmas netekau dvynuku 11sav o nesivyste nuo 9 paskui gime mazoji ir dabar vasari dar vienas 10sav buvo tik 6
![]()
na aikšku suprantama, kad sunkiau, bet aš visada galvoju, kad viskas įmanoma, tik reikia pasiryžti.
Mes irgi statomes, siais metais, tj mokinaus dviejuose univeruose, liko vienas :).
Ir dar darbas.
Bet kazkaip isivaziavau tj liux.
Uzuojauta dėl P...
O tavo vyriukas irgi toks jaunas?
Tiesiog idomu.
Maniskis tj vyrenis jis vaiku jau 5 metai laukia
tj kai pasakiau, kad jau ir as pasiruosus, tj nusvito
ne netyre nes i tarpa turejau maziuke bet ir su daug gresianciu
bet seip ne taip viskas gerai buvo
tai va reikia to pasiryzimo o as taip bijau nes labai noriu dziaugtis nestumu kad nereiktu nekur skubet nieko.nes kaip mazikes laukiaus baiginejau 12 tai egzaminai viskas uzgule tai nespejau nei pilvuku pasidziaugt
mano vyriskiui rugseji bus 28
o jis ir labai vaiku nori kasdien nu einam sese daryt nu einam ir net mazoji viena vakara atejo mama duok sese
sakau jau tetis primokino galvojo vaikui neatsakysiu
xaciux parašė:
ne netyre nes i tarpa turejau maziuke bet ir su daug gresianciubet seip ne taip viskas gerai buvo
tai va reikia to pasiryzimo o as taip bijau nes labai noriu dziaugtis nestumu kad nereiktu nekur skubet nieko.nes kaip mazikes laukiaus baiginejau 12 tai egzaminai viskas uzgule tai nespejau nei pilvuku pasidziaugt
mano vyriskiui rugseji bus 28
o jis ir labai vaiku nori kasdien nu einam sese daryt nu einam ir net mazoji viena vakara atejo mama duok sese
sakau jau tetis primokino galvojo vaikui neatsakysiu
![]()
Labas rytas, nu tikiuosi sis nestumas tau bus(kada jis bebus) bus ramus geras ir nesunkus ir sese tures broli arba sese
ot tie vyrai moka viska apsuki taip kad vistiek gautu ko nori
xaciux parašė:
nu grynai gudrutis koks![]()
Visi jie moka buti gudrus ir tuo paciu metu apsimesti kaip niekur nieko
vanillasky_ parašė:
kur Simonele ši vakara? Turbut labaratorijoj savo![]()
O mergaites kiek kam metų?
įdomu kokio amžiaus mes planuotojos?
Man 24
![]()
Man 26m, draugui 40
ir as ir jis labai jau norim lialiaus ypac mergytes
na jis turi sunu is pirmos santuokos, didely sunu
Sian ryte atnese pastininkas mano uzsakytus testukus, net 7:45 pazadino, bet visai nesupykau, nes rimta reikala atnese
O Simonele turbut ataskaita savo mokslinio darbuko raso
LinuteA parašė:
Man 26m, draugui 40ir as ir jis labai jau norim lialiaus ypac mergytes
na jis turi sunu is pirmos santuokos, didely sunu
![]()
Sian ryte atnese pastininkas mano uzsakytus testukus, net 7:45 pazadino, bet visai nesupykau, nes rimta reikala atnese![]()
O Simonele turbut ataskaita savo mokslinio darbuko raso![]()
![]()
Labas rytas jau jo simonele jau ten visa bakalaura turbut raso ar magistra
kaip dingo taip dingo
Man taip 30 o draugiu 36 irgi abu norim leliuko as tai kazkaip berniuko visada norejau (pirmo) o draugas kazkaip mergaites tai kas bus tuo ir dziaugsimes kad tik butu
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai