alfeja parašė:
Dar tikrai gali parodyt,viltis mirsta paskutine... laikom kumstukus..![]()
nu tikiuosi kad as is tu nedaugelio kuriom testukai nerodo nestumo nors jau buni
belieka tik laukti..
alfeja parašė:
Dar tikrai gali parodyt,viltis mirsta paskutine... laikom kumstukus..![]()
nu tikiuosi kad as is tu nedaugelio kuriom testukai nerodo nestumo nors jau buni
belieka tik laukti..
zyziuke parašė:
dariausi sestadieni buvo neigiamas ir dariausi vakar per pietus taip pat negiamas..![]()
svarbiausia mm nesulaukti,o testas gali parodyti daug veliau jei pvz savaite iki mm pastojai
@gnetuk parašė:
sveikutes,ooo,sveikinu dar viena nestuke![]()
kasdiena po naujiena,super
![]()
Na kol kas as noriu tik vieno... mano vyras nori dvieju... tai sakiau jei matysiu, kad lb prisideda prie vaikiuko prieziuros ir pan, tai padovanosiu ir antra... o jeigu visa sakys man darbas, darbas... tada uzteks ir vieno... va tokia mano nuomone...
Colliukke parašė:
Palaikom viena kita, nes as dbr irgi tokioj nezinomybeje... kazkokia durna baime darytis ryt nt... :)))
gali palaukti mmm dienos ir jei neateis tada pasidaryti testuka jei pati iskesi, zinau mes cia visos nekantraujam suzinot kaip ir kas, bet pati turi nusprest kada tinkamas metas atlikti nt..
Colliukke parašė:
Na kol kas as noriu tik vieno... mano vyras nori dvieju... tai sakiau jei matysiu, kad lb prisideda prie vaikiuko prieziuros ir pan, tai padovanosiu ir antra... o j…
as irgi buvau tokios pacios nuomones
@gnetuk parašė:
svarbiausia mm nesulaukti,o testas gali parodyti daug veliau jei pvz savaite iki mm pastojai![]()
kad man kazkaip po ov nelabai buna noro myliukui tai nlb jo ir buvo po ov ,tai nemanau kad veliau galejau pastot, nebent tas vienas vienintelis kartas buvo lemtingas
@gnetuk parašė:
na ka,o mes jau siandien pradesim lialiu nors kazin ar uzkibciau po mm,bet myliuko jau reikia![]()
"dirbsim"kasdien
![]()
![]()
nusimato smagus vakarai
@gnetuk parašė:
svarbiausia mm nesulaukti,o testas gali parodyti daug veliau jei pvz savaite iki mm pastojai![]()
Tikiuosi as neesu is tu kurios pastoti gali likus sav iki mmm, nes tomis dienomis praktiskai niekada nebuna myliuko, kazkaip kai gimda nusileidzia ir jokio noro ir malonumo nera...
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai