Diluze parašė:
Kad vėliuoja, tai geras ženklas, bet keista, kad NT nieko nerodo. O gal žinai, kokio jis jautrumo? Kiekvienas organizmas kitoks, skirtingais kiekiais gamina hcg hor…
nebuvo streso per daugiausiai, tai net ir nezinau
Diluze parašė:
Kad vėliuoja, tai geras ženklas, bet keista, kad NT nieko nerodo. O gal žinai, kokio jis jautrumo? Kiekvienas organizmas kitoks, skirtingais kiekiais gamina hcg hor…
nebuvo streso per daugiausiai, tai net ir nezinau
@gnetuk parašė:
as tai nesitikiu ir si cikla nurasau,nes greiciausiai tik kitais metais pastosiu![]()
A kodel?
santropez parašė:
sveikos merginos, siandien man parode dvi juosteles, issiregistravusi buvau is cia, kad per daug nebemastyciau apie nestuma ir va pavyko, dar patiketi negaliu
Sveikinu!!!!
Colliukke parašė:
A kodel?![]()
tai kad jauciu,kad lelius dar negreit ateis,bet siaip nesiparinu ir kai nesitikesiu,netaip sunku bus, kai pareis mm
Diluze parašė:
Jei kita sav ateis mm, ta ir aš prisidėsiu prie tavęs...
tai tau jau kita sav mm,o man po nauju sausio 3d.
EINA SAU......nepaskaityk forumo viena diena ir tuoj viskas i archyva - tiek priplepeeeejot!!!
Colliukke parašė:
O gal pastosi ne per ov...
kad be vykusiu ND sansu pastoti lygu nulis
Mabelle parašė:
Labas rytas, planiukėspakartojau šįryt testuką - teigiamas
![]()
Sveikinu cia ilgai neuzsibuvus!!!
Colliukke parašė:
na o as siandeina truputi pakritau bet nezymiaitevu-darzelis.lt/rk64629@131119d9dfd
wow kiek tu KB, jos man tik viena reiskia!!!! nieko negirdziu apie strenu skausma! Tik tai ka Maybeline sako
BEJE, man sis ciklas be galo padejo suprasti ir pazinti save! kadangi pas mane viskas reguliaru, tai galiu drasiai sakyti dabar jau viska zinau kas ir kada ir kaip vyksta su manim
o stebejau si cikla turbut viska kas imanoma:
* isskyras
* temperatura
* gimdos kaklelio padeti
* sono skausmus (kiausidziu)
* OT testukus dariau
Ir kas labiausiai nustebino, ar pasitvirtino - GIMDOS KAKLELIO stebejimas. Labai keista buvo pastebeti, kad po KB piko, kylant temperaturai, GK padetis momentaliai pasidaro kieta/uzdara. Ir poto seka sono skausmas.
Todel mano patarimas norincioms save pazinti - stebekite GK padeti, nes ji tikrai nesumeluoja, o jausmas "pries ir po" kaip diena ir naktis
Ech tik kaip gaila, kad vieninteliai ND buvo nevyke... naujus sutiksiu su raudonaja armija...
@gnetuk parašė:
Maybeline![]()
![]()
![]()
Mabelle
rasiau, ir galvojau "kazkaip ne taip skamba...
"
braskyte25 parašė:
Labas sveikinimai![]()
jai gali imesk foto
braskyte noriu pasiklausti ar jauti kokius kuno pokycius nuo pirmu 2nestumu ar nk. nes pas man nestumai buvo normalus bet va kunas sis 3nestumas labai didelis ir kietas pilvas pasidare net nzn ka daryti net nzn ka galvoti
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai