braskyte25 parašė:
Na mano drauge dariusis tai jai teisybe rode kad mergaite , o daugiau negirdejus![]()
Man idomu kaip slapimas parodo chromosomas?juk jos genose
braskyte25 parašė:
Na mano drauge dariusis tai jai teisybe rode kad mergaite , o daugiau negirdejus![]()
Man idomu kaip slapimas parodo chromosomas?juk jos genose
Mabelle parašė:
Labas rytas, planiukėspakartojau šįryt testuką - teigiamas
![]()
Puikumėlis
Šaunu, kad taip greitai jums pavyko
Colliukke parašė:
na o as siandeina truputi pakritau bet nezymiaitevu-darzelis.lt/rk64629@131119d9dfd
myliuku mazokai
braskyte25 parašė:
As gerai kol kas dar nepykina , krytine jautri , soniukus paskauda bet cia normalusendien testuka dariausi vaiko lyties
![]()
Sveikinu ir ačiū, kad pasidalinai info, nes aš taip pat apie tokius testus nebuvau girdėjusi
@gnetuk parašė:
myliuku mazokai![]()
tai kad nera noro... pas mus visada taip buna pries ov reguliariai, po ov kokias dvi sav nieko... bijau, kad del to ir neuna pastoti... bet man po ov buna labai skaudus myliukas...
braskyte25 parašė:
As gerai kol kas dar nepykina , krytine jautri , soniukus paskauda bet cia normalusendien testuka dariausi vaiko lyties
![]()
Labas visoms
Sveikinu Mabelle dar kartą
Na, o kad tokių dar testų yra tai tikrai ir aš nežinojau
bet kaip sakoma gyveni ir mokaisi, tik neaišku ar tikrai teisybę pasako
Juoda orchidėja parašė:
Labas visomsSveikinu Mabelle dar kartą
![]()
![]()
Na, o kad tokių dar testų yra tai tikrai ir aš nežinojau![]()
![]()
bet kaip sa…
As ir nezinau ar teisybe bet draugei atitiko su situo testuku , nu bus matyt kaip pilviukas jau bus ir gales daktarai pasakyt kas bus
braskyte25 parašė:
As ir nezinau ar teisybe bet draugei atitiko su situo testuku , nu bus matyt kaip pilviukas jau bus ir gales daktarai pasakyt kas bus![]()
Ar brangus tas testukas?
braskyte25 parašė:
As ir nezinau ar teisybe bet draugei atitiko su situo testuku , nu bus matyt kaip pilviukas jau bus ir gales daktarai pasakyt kas bus![]()
Skaičiau, kad 10sav parodo tie testukai lytį, bet dar priklauso kokios firmos
20 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai