Diluze parašė:
Tas nelemtas strėnų skausmas mm man visada pranašauja... Tik šį kart kol kas nieko nejaučiu.
Tai va ir as nieko nejauciu, tai kazkaip ir nemanau kad bus pavyke. Na ziuresim kokia ryt temp bus
Diluze parašė:
Tas nelemtas strėnų skausmas mm man visada pranašauja... Tik šį kart kol kas nieko nejaučiu.
Tai va ir as nieko nejauciu, tai kazkaip ir nemanau kad bus pavyke. Na ziuresim kokia ryt temp bus
laurutis1991 parašė:
O mane visa diena taip lengvai pykina , vyrelis parsiveze braskiu , isgamino kokteiliuka tai isgerus praejo bet va pusvalandukas prabego ir vel uzejo![]()
O kada mm turi būt? Kelinta CD? Gal jau ir metas pajausti pojūčius, žadančius geras naujienas...
Diluze parašė:
as kai laukiausi man pamausdavo strenas is to ir supratau, kad keisti pojuciai, bet dazniausiai pries mm uzeina maust, bet ne visada. Sikart kazkaip ypatingai maudzia ir tepliot pradejo, ryt musiau jau tikros mm bus ivykusios
Diluze parašė:
O kada mm turi būt? Kelinta CD? Gal jau ir metas pajausti pojūčius, žadančius geras naujienas...![]()
Man mmm 10 d turejo pasirodyt , bet jau kaip minejau mergaitems kad testuosiuos tik kaledu ar kuciu rytuka
laurutis1991 parašė:
Man mmm 10 d turejo pasirodyt , bet jau kaip minejau mergaitems kad testuosiuos tik kaledu ar kuciu rytuka![]()
tave vadinasi galima sveikinti su Kaledu stebukliuku
Guostė1978 parašė:
tave vadinasi galima sveikinti su Kaledu stebukliuku![]()
3 metus ir 7 menesius bandai pastot?
Guostė1978 parašė:
3 metus ir 7 menesius bandai pastot?
Jei testuke isvysiu teigiama tada bus galima sweikint
taip kazkur tiek laiko tame laike ir negimdyvini aptureje esam.
Honda741 parašė:
COLIUKE, kaip tu gyveni? :))))
Gerai gyvenu
bkt graziai nukrito laukiu atkeliaujanciu raudonkepuraiciu
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai