Colliukke parašė:
Kaip saunuas taip pat, jeigu mmm nesulauksiu nt darysiu kaledu ryta
![]()
O tau ne siom dienom jau turetu drauguzes atkeliaut ?jei gerai pamenu
Na linkiu kad abiem pavyktu sawe pradziugint tikru kaledu stebukleliu
Colliukke parašė:
Kaip saunuas taip pat, jeigu mmm nesulauksiu nt darysiu kaledu ryta
![]()
O tau ne siom dienom jau turetu drauguzes atkeliaut ?jei gerai pamenu
Na linkiu kad abiem pavyktu sawe pradziugint tikru kaledu stebukleliu
Mabelle parašė:
Kaip smagu!Tikiuosi, kad Kalėdoms gausit pačią nuostabiausią dovaną
![]()
![]()
Tikiuosi ir as kad mum su coliuke kantrybe atnes dziugiausia dovana
o dar siom dienom tik krutine pradejo pilnet , pilva maudzia , kartais net issigastu jog lekiu i wc ziuret nejau memes pasirode
wakar visa diena kazkoks guzuliukas lyg gerklei istriges buwo , paskutinem dienom taip pilva pucia , man toks jausmas kad pilvuke werda tenai viskas
tikiuosi nebus cia organizmo sposai tik
laurutis1991 parašė:
O tau ne siom dienom jau turetu drauguzes atkeliaut ?jei gerai pamenuNa linkiu kad abiem pavyktu sawe pradziugint tikru kaledu stebukleliu
![]()
Tai joa.. mano ciklas 27-29d, sian 28cd.
laurutis1991 parašė:
Tikiuosi ir as kad mum su coliuke kantrybe atnes dziugiausia dovanao dar siom dienom tik krutine pradejo pilnet , pilva maudzia , kartais net issigastu jog l…
Man žinok viskas labai labai panašiai buvo
Gal tai geros naujienos
Mabelle parašė:
Man žinok viskas labai labai panašiai buvo![]()
Gal tai geros naujienos
![]()
Na labai viliuosi , kad zirniukas jau isranges siltai mamos pilvelyje auga
wa dar pas mane KB isskyru padaugejo , siaip pas mane kaip saharoi buna sausa o va dbr
wakar dar vyrelis glosto pilvuka ir sako kazka nuo manes slepi gal , nes ligu tawo best friendai turejo jau ateit pasisweciuot
Colliukke parašė:
Tai joa.. mano ciklas 27-29d, sian 28cd.![]()
Laikau kumstukus kad ir neatkeliautu
laurutis1991 parašė:
Laikau kumstukus kad ir neatkeliautu![]()
Aciu uz palaikyma, labai ir tau linkiu, kad zirnis jau butu pas tave
Simonat parašė:
Nuosirdziausi sveikinimai naujoms nestukems!![]()
![]()
O mums, pasirodo, inseminacija nepavyko... Turejau nusipirkus pigiu testu is ebay,…
Lb liudna kad nepavyko,atrodo is tokios proceduros jau tikiesi lb daug,kad jau tikrai zkibs,o po to sitaip nusivilti tenka,kad jau pradedi abejot r medicinos galia,atsiranda baimiu,kad kam bandyt antra kart,nes juk ir pirmas buvo nesekmingas ir t.t.... Linkiu nenuleist ranku,tikekit,lb stipriai tikekit ir gal istikro vertetu pailset,manau lb butu i nauda kur nuvaziuot pailset i uzsieni ar i kokius Druskininkus...Tiesiog pasimegaukit vienas kituo,apie nieka negalvodami ir gal viskas gausis savaime...
alfeja parašė:
Lb liudna kad nepavyko,atrodo is tokios proceduros jau tikiesi lb daug,kad jau tikrai zkibs,o po to sitaip nusivilti tenka,kad jau pradedi abejot r medicinos galia,…
Aciu uz palaikyma
Na taip, liudna, tuom kart atrodo, kad daugiau nebenoriu planuot nieko, tiesiog gyvent ir tiek, taciau su musu problemom tiesiog laukt leliuko ir nieko nesiimt neina... Na, mes gyvenam Airijoje, vyras paskutiniu metu daug dirba, istrukt is darbu niekaip negali, o as atvirksciai - dirbu tik dvi dienas per savaite, tai is to neturejimo ka veikt beabejo ir kankinu save mintim ivairiausiom... Bet is kitos puses kaip pagalvoju, juk dar nera cia mums taip blogai, vistiek kazkada turesim leliuka, kaip vyras guodzia: nebijok, bus visa futbolo komanda
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai