2020.01.10 21:47 (prieš 6 m.)
Blemba kaip siandiena susinervinau, ne tas zodis... numatomos mm 12d., testai nieko nerodo dar, nes ov buvo 27c.d., o ciklas apie 35d oas mane. Vyrui sakau, blemba, as kai kantrybes neturiu, vis testa darau is ryto ir vis akis lauzau ir tai matau kazka , tai nematau.. sakau gal krauja pasidaryt ir bus ramau, nes papulius skauda, strenas lauzo, grynai pms pozymiai, apart to, kad pienlige prasidejo( daugelis sako kad vienas is pozymiu taip pat gali butumi nestumo), kuria esu turejus pries simta metu ir tai kai vaistus geriau. Sako, aisku nuvaziuok pasidaryt ir zinosim gal jau kazka. Atvaziuoju, pasakau, kad hcg noriu, sako gerai, atsakymas arba siandiena vakare arba ryt ryte veliausiai jau bus. Na sakau gerai, geriau siandiena vakare, bet...
Sako, jei kartais siandiena matysit kad neateis atsakymas i pasta, paskambinkit mums dar pries darbo gala ir mes patvirtinsime ar tikrai negavom is labaratorijos ats., nes buna pastringa ir nenueina i pasta. Sakau, ok. Pasitikrinu apie 19.40 elpasta, ziuriu, nieko nera. Skambinu jiems, sako, zinokit dar tik dabar nukeliaci i labaratorija visi kraujukai, tai pirmadieni ryte bus atsakymas 😳 Sakau, ka???Koki pirmadieni, sakau jus man saket, veliausiai ryt ryte bus, jei butumet sake, kad pirmadieni ryte as net nebuciau dariusis sio tyrimo, nes pati zinosiu greiciausiai atsakyma 🤬 Susinervinau ir padejau rageli, tai dabar smagu labai bus, kai sekmadieni ateis mm ir pinigai i bala bus ismesti, kad net purmadieni nereiks eloasto atverst. Va.. issipasakojau, palengvejo 😂