Ruttele parašė:
O ov tikrai įvyko 14cd?
Aha 7 dpo. Tiesiog idomu nuo kada skaitosi kad pilnavertė įvyko
Ruttele parašė:
O ov tikrai įvyko 14cd?
Aha 7 dpo. Tiesiog idomu nuo kada skaitosi kad pilnavertė įvyko
Panelytė@ parašė:
Mielosios ,kas nelaukia mm ryt poryt ,kaip jaučiatės?🤔🌹
As nelaukiu, nirs mano mm turetu buti 26d,pilva maudzia nuo pirmadienio, kazkaip pasirode labai anksti tas maudimas, bet visko buna, atsirado gan didelis dregnumo pojutis ten.. 🤭 Arba niekada nepastebedavau arba normalu cia taip. 😁
B3auty parašė:
Bandau, bet bijau 😁 man dar su burnos higiena baisu, nes bijau su dantų šepetėlių valyt, tai ryte praskalavau su burnos skysčiu 🤦♀️ jau ryt reiks bandyt normaliai …
Nėra už ką🤗 Bet tas skalavimas sūriu vandenėliu tikrai geras. Va ir vyrui tris varžtus įsuko su kaulo priauginimu buvo daug siūlių, tai išrašė ir kažkokį skalavimo skystį, bet patarė irgi su druska skalauti. Buvo šią savaitę pasitikrint, padarė nuotraukas ir sakė, kad viskas ok 👏pabandykit ir Jūs. Švelniai paskalaukit, ar tiesiog vandenuką tam šone pavertus galvą palaikykit po kelias min
Eglute2 parašė:
Panos, as su tokiu klausymu, ar cia mano programele sugrybavo ar cia kas, praeitus metus man vaisingas dienas rodydavo 5 dienas, o seis metais rodo 8dienas,nieko ne…
Ir man rodo 8
Sveikos.
Šiek tiek buvau atitrūkusi. Mano tėtį operavo, tai kasdien kelis kartus važiuoju paslaugyti. Yra reikalų 🙄
Tai va o šį ciklą bandau OV gaudyti su Gandrolabs testais. Įdomu kaip seksis. Gadinu jau nuo 9 CD. Teoriškai OV turėtų būti per artimiausias 3 dienas. Tik kažkaip išsigandau, žiūriu buvo ką pavedė šie testukai 🤔
Tai kaip tada reikia pagauti tiksliai 😁
BKT matuoti nelabai man pavykdavo. Kadangi ir darbas naktinis buvo, po to karantinas, bet matyt organizmas per ilgą laiką išsibalansavęs. Pratusi jautriai miegoti 😁 Tai man ir dabar per sunku neišsibudinus matuotis. Nuo žadintuvo ar žadinimo man iškart širdis kalatojasi, tai automatiškai ir temperatūra šiek tiek pakyla 🤦😁
Eglute2 parašė:
As nelaukiu, nirs mano mm turetu buti 26d,pilva maudzia nuo pirmadienio, kazkaip pasirode labai anksti tas maudimas, bet visko buna, atsirado gan didelis dregnumo p…
Kaip ir man maudžia jau 5dienas nuo vakar jau tokio dregnumo kad vis begu i wc nes galvoju kad parejo😆😆😆 siaip sutapimas bet miego noriu kaip meska 😆 3para😆😆 ..
Tirema parašė:
Sveikos.
Šiek tiek buvau atitrūkusi. Mano tėtį operavo, tai kasdien kelis kartus važiuoju p…
Antrą ciklą darau juos, nežinau nepavedė 🙃
Usne123 parašė:
Aha 7 dpo. Tiesiog idomu nuo kada skaitosi kad pilnavertė įvyko![]()
Mano buvo 27, tai gine sake norint pastoti bent 30 turi buti, israse prg gerti papildomai