giedrulisimo parašė:
Duphas yra vienas silpniausių... Geriau Gepretix, o pastojus, kad pakeistų pagal vardinį receptą išrašomų, jeigu nepakanka Gepretix.
O kokia doze Utrogestan paskyre?
giedrulisimo parašė:
Duphas yra vienas silpniausių... Geriau Gepretix, o pastojus, kad pakeistų pagal vardinį receptą išrašomų, jeigu nepakanka Gepretix.
Baby2020 parašė:
Ryte ir per pietus buvo po 200 mg Gepretix, o vakare į makštį 200 mg Utrogestan.
Tirema parašė:
Sveikos.
Šiek tiek buvau atitrūkusi. Mano tėtį operavo, tai kasdien kelis kartus važiuoju p…
Laikykites, sunkus laikai praeina... Linkiu jusu teciui greitesnio išgyjimo, turint tokia rupestinga dukra jo laukia ilgas ir grazus gyvenimas...
O del ov testuku, tai gal pabandykit daryt tada taip, tarkim atsibundat, ir ramiai pagulit kokias 10min. Tada matuojat.
As ir pati pradejau dirbti naktini darba pries 3men, bet miegu vistiek labai nejautriai, gali tankas eit pro mane...
manau jums reiktu pries miega tiesiog kokios arbatos su citrina atsigert, as tiesiog vandeniu verdanciu uzplikau citrinos ir deduosi cukraus, tai labai skanus gerimas gaunasi ir dar imunitetui padeda
Defne parašė:
Sveikos, aš gal truputuka ne i temą, bet gal kuri atsakys kaip taip gali būti, kad ov testas rodo teigiamą 3dienas iš eilės, nesuprantu kada ovuliacija ištikro ivyk…
OV testai rodo tik pika, ne pacia OV diena.
Ir tik pirmas testas yra teigiamas.
Defne parašė:
As suprantu, kad rodo piką, bet jei teigiamas rodo tris dienas iš eilės tai nebesuprantu kiek dienų iš eilės daryti nd,kad nepraleisti ov
Tai jeigu pats pirmas teigiamas, tai nuo jo ir skaiciuokit i kitus nekreipkit demesio
Fausta7 parašė:
As taip suprantu kad po teigiamo ov testo, ovuliacija ivyksta per 24-48val, po to kai ivyksta ovuliacija kausinelis buna gyvybingas dar maziausiai 12val, tai cia ne…
OV laikas nuo teigiamo testo truputi ilgesnis. Nuo 12 iki 72 valandu. Bet zinoma viskas vyksta individualiai 👍
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai