B3auty parašė:
Kreipkitės, kad apžiūrėtų, guzeliai šiaop sau neatsiranda. Tai gali rodyti jog turit rimtesnuų problemų savo organizme ir su ov tai tikrai nėra susiję.
Ačiū kreipsiuos
B3auty parašė:
Kreipkitės, kad apžiūrėtų, guzeliai šiaop sau neatsiranda. Tai gali rodyti jog turit rimtesnuų problemų savo organizme ir su ov tai tikrai nėra susiję.
Ačiū kreipsiuos
LiukaL parašė:
Ne jus viena ir aš jau nurašinėju ciklą nes iki mm diena o testai balti.
As ir stoju i tusciu testu kluba
mano istorija trumpai - po 3 men KT, pirmas ciklas, folikulas 11 cd buvo 15x11 mm, kadangi "paplokscias", neleido Ovitrelle. Aisku as tikejausi naturaliai pastot, bettttt 25 cd ir testai tusti. Brt taip ir atrodo, kad pms siuo metu yra, vis uzeina tokie pilvo srity random spazmeliai. 👎👎👎
Monikabanginis parašė:
ką matot? Ar nieko?
ira😉
SierraLeone parašė:
As ir stoju i tusciu testu klubamano istorija trumpai - po 3 men KT, pirmas ciklas, folikulas 11 cd buvo 15x11 mm, kadangi "paplokscias", neleido Ovitrelle. Ais…
Man ne tik jau testai balti bet ir mm atėjo . Ir jau taip nusivylus visuo šituo planavimu kad nebegaliu . Atrodo rankos kas kart vis labiau ir labiau nusvyra. Net nebežinau ar planuoti daugiau nes pavargau nuo visko. Testu darymas laukimas nusivylimas.
LiukaL parašė:
Man ne tik jau testai balti bet ir mm atėjo . Ir jau taip nusivylus visuo šituo planavimu kad nebegaliu . Atrodo rankos kas kart vis labiau ir labiau nusvyra. Net n…
Aš irgi sulaukiau. Po biski nugara rakina. Tiek iš to mėnesio. Sterili tai sterili ką darysi
LiukaL parašė:
Man ne tik jau testai balti bet ir mm atėjo . Ir jau taip nusivylus visuo šituo planavimu kad nebegaliu . Atrodo rankos kas kart vis labiau ir labiau nusvyra. Net n…
Kiek laiko planuojat?
B3auty parašė:
Kiek laiko planuojat?
1,5 metu. Jau ir tyrimus ir viską daromies. Pakankamai ilgai 😓
LiukaL parašė:
1,5 metu. Jau ir tyrimus ir viską daromies. Pakankamai ilgai 😓
Pirmojo vaikučio mes laukem 1.5 metu, mano draugė 3metus, taip kad viltis visda yra!
LiukaL parašė:
As save itikineju varyt toliau ir baisiai nenusimint. Labai buvau uzsikabinus, kad tarp vaiku butu 4 metu amzius maaax, na.... o dabar tiesiog duok D, bet kokiu metu 🙏🙏 mano problema ta, kad as kas menesi isikinu, kas jau dabar tai tikrai nescia!!
B3auty parašė:
Kiek laiko planuojat?
O kaip jums sekasi? As jus prisimenu is anksciau, rudeni mes galvojom is pradziu pradet, bet paskui nukelem
tai prisimenu kad jus labai ilgai bandot jau, ar buvo jum kibimu?
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai