Karima_7 parašė:
Siulau negalvot apie tokius dalykus. Paciai man pastoti nepavyko 2 metus. Vengiau keisti darba, nes buvo ta pati mintis, kad kas bus jeigu iskart isejus pastosiu, t…
Na va , puiki istorija ❤️
Karima_7 parašė:
Siulau negalvot apie tokius dalykus. Paciai man pastoti nepavyko 2 metus. Vengiau keisti darba, nes buvo ta pati mintis, kad kas bus jeigu iskart isejus pastosiu, t…
Na va , puiki istorija ❤️
MineMi1 parašė:
Aš neplanuoju ieškoti kolkas darbo , reikia pailsėti . O sulaikyti manęs jau niekas nesulaikys 😊 na nebent iki pareiškimo pastočiau 😅 tam turiu dar viena ciklą , ta…
Aš buvau tos pačios pozicijos. Bet pradėjo labai iniciatyviai bendraut. Susimąsčiau kaip ten būtų us naujo ir nusileidau 🤦♀️
Kunigunda@ parašė:
Aš buvau tos pačios pozicijos. Bet pradėjo labai iniciatyviai bendraut. Susimąsčiau kaip ten būtų us naujo ir nusileidau 🤦♀️
Na be tik Jums gerai 😊 mano tai tikrai jau nuomonės nepakeis jau nuo pernai vasaros planuoju išeiti tai va vis laikė dar tas kad o gal , bet jau tiek apgalvojus atsibodo laukti to ko gali ir visai nebūti 😔💔
GinaLee parašė:
Ajajai pasidariau šnd tyrimus, progesteronas labai žemas, 17,7 kai norma 1 trimestre nuo 35-286. varau pirkti vaistų .... tikiuosi nepabėgs 🥺
O koks matavimo vienetas??? Nes jeigu ng tai labai geras prg
GinaLee parašė:
Gydytoja liepė gerti progesteroną po 200 mg 2 kart dienoje
O jūs esat turėjusi persileidimų dėl žemo prg?
Pipirelis parašė:
O jūs esat turėjusi persileidimų dėl žemo prg?
Ne
GinaLee parašė:
Gydytoja liepė gerti progesteroną po 200 mg 2 kart dienoje
Gerkit 🌺 Viskas bus gerai 🌺
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai