LiukaL parašė:
Rezultatai aiškus nėštumas yra tik prg labai žemas aš jūsų vietoje ieškočiau ginekologės kuri jum išrašys prg nes su tokiu rezultatu mažylis gali pabėgt . Nelaukite…
Kiti matavimo vienetai pas mane.. 😊 ng/ml..
LiukaL parašė:
Rezultatai aiškus nėštumas yra tik prg labai žemas aš jūsų vietoje ieškočiau ginekologės kuri jum išrašys prg nes su tokiu rezultatu mažylis gali pabėgt . Nelaukite…
Laukiancioji16 parašė:
Sveiki, ne pirmą kartą matau frazę biocheminis nėštumas. Kas tai?
Tai kai vaisius nebesivysto (neauga). Dažnai tai pasitaiko iki 12 sav. Kuo ankstesnė savaitė, tuo dažniau.
Just_e91 parašė:
O prieš mm tyrėtės hcg? 😊 Jums mm dieną tokie maži skaičiai buvo? Tai vat, aš pasimetus esu, nežinau, ar eit pas ginekologę ar ne su tokiais tyrimų rezultatais, kai…
Kartosiu ketvirtadienį (dėl darbo nėra laiko trečiadienį). O pgr nesidariau, nes skaičiausi, kad tai moterim, kurios jau patyrė persileidimą 😊
Just_e91 parašė:
Ačiū neatkreipiau dėmesio ,tai taip prg kelt nereik na dabar tik sekite HCG o patepliojimu nėštumo pradžioje nornalu kad buna jei aišku tai nepereina į gausu kraujavimą ,nestresuokite viskas bus gerai . Jum pirma diena kai testai pradėjo vaidiukliuot galejo būt ir visai tik 5-10 HCG tai jei auga kas dvi -3 dienas tai labai gali būt normalus skaičius nes sakėte šešt po pietų parodė ryškiau o šiandien dar tik pirm diena tai net 2 parų nesigavo nuo šešt .
tarkuotassuris parašė:
Pasidalinkit prašau kurios laukiatės, koks pas jus buvo pirmas hcg atsakymas ir kiek dpo tą dieną kai darėtės tyrimą? 🙂
329. 18dpo
Naminė parašė:
Tai kai vaisius nebesivysto (neauga). Dažnai tai pasitaiko iki 12 sav. Kuo ankstesnė savaitė, tuo dažniau.![]()
Tai, ką jūs rašot, yra nesivystantis nėštumas. Biocheminis nėštumas yra toks, kuris nutrūksta dar prieš tai, kai nėštumą galima įvertinti echoskopu - vienintelis tokio nėštumo požymis yra šiek tiek pakilęs hcg, kuris per kelias dienas pradeda kristi.
Just_e91 parašė:
O prieš mm tyrėtės hcg? 😊 Jums mm dieną tokie maži skaičiai buvo? Tai vat, aš pasimetus esu, nežinau, ar eit pas ginekologę ar ne su tokiais tyrimų rezultatais, kai…
Radau savo senus tyrimo skaičiukus. Su tokiais pas mane biocheminis buvo...
Bet tikiu, kad pas jus dar pati pradžia..
Petelnė parašė:
Tai, ką jūs rašot, yra nesivystantis nėštumas. Biocheminis nėštumas yra toks, kuris nutrūksta dar prieš tai, kai nėštumą galima įvertinti echoskopu - vienintelis to…
Ačiū už patikslinimą ❤️
Sraige Bu parašė:
Radau savo senus tyrimo skaičiukus. Su tokiais pas mane biocheminis buvo...
Pas mane prie 70 hcg nustate biochemini. O prie 170 ankstyva persileidima
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai