NePrieKo parašė:
Seku snaigės testukus ir linkiu neprarasti vilties. ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
ačiū❤️
NePrieKo parašė:
Seku snaigės testukus ir linkiu neprarasti vilties. ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
ačiū❤️
Doviliukassss parašė:
Gal dėl to,kad bijau pamatyti ||😃
Palauksiu iki pirmadienio 😄
Labas iš gegužinukų, linkiu, kad būtų taip, kaip jūs norit
raminta619 parašė:
Man menesines nepasirodo 14 dienu.. pirmadieni vaziuosiu vel kraujo tyrima daryti pagal viska tur skaiciukai but daug didesni
Taip, hcg dvigubinasi kas dvi dienas. Tai paskaičiuokit kiek maždaug turėtų būti. O prg yra kintantis hormonas, bet stebėkit kad nemažėtų
Labas rytas, šiandien pirma diena kai veluoja mm🤭 deja nt vis dar baltas.. Pamenu pirmą kartą, kai mm velavo dieną nt jau buvo teigiamas.🤔 aišku suprantu, kad nu nebūna viskas identiškai vienodai, bet kažkaip pergyvenu truputį..🥺 Kaip jūsų rytas, gal jau kažką pasveikinti galima su dviem brūkšneliais?😍
pepsicola parašė:
Labas rytas, šiandien pirma diena kai veluoja mm🤭 deja nt vis dar baltas.. Pamenu pirmą kartą, kai mm velavo dieną nt jau buvo teigiamas.🤔 aišku suprantu, kad nu ne…
Laba, labai linkiu, kad mm neateitų 🤞 man ryt turi prasidėti, bet šiandien jau ir visus ryškius pms signalus pajutau įprastus, tai spėju, kad pasirodys 🙈
Sveikos! Man vėluoja jau 3 diena mms, testukai vis dar balti!😏 Nežinau kas čia vyksta su manim, jau biški net pavargau nusivilti, tai greičiausiai nesidarysiu dabar rytoj, palauksiu dar diena-dvi ir tada pasidarysiu, kadangi pirmą kartą pamačiau teigiamą tik po 5mms dienų tai gali būti, kad laukia ta pati istorija..😀🤞 
Beluchii parašė:
Sveikos! Man vėluoja jau 3 diena mms, testukai vis dar balti!😏 Nežinau kas čia vyksta su manim, jau biški net pavargau nusivilti, tai greičiausiai nesidarysiu dabar…
apatiniame lyg ir įžvelgiu.. linkiu, kad neateitų!😊🫶🏻
pas mane progreso jokio😓 Šiandien mm diena, naktį pradėjo skaudėt kairę pusę (kur ov buvo), priešingą krūtį... Ov testukai ryškūs, kaklelis aukštai.. kai tikrinaus kaklelį - ant piršto po 1-2 rudus siūliukus/išskyras buvo. Ant įkloto kol kas nieko. (dabar gerą savaitę nebuvo jokių išskyrų visai) Į wc einu su baimę kas kart, kad kraujo nepamatyt😀 Manau ateis mano mm ryt/poryt.. 😪 
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai